![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: 6700c |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[13.10] Windows 7 Style |
---|
![]() |
12 Feb 2011, o 11:01 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedstawiam wam moją kolejną modyfikację przeznaczoną na telefon Nokia 6700c.
Zmiany: - Ogólne Ikony ( Windows 7/Vista ) - Oryginalne Nokiowskie ikony w Menu ( by mieć ikony windowsa trzeba zastosować motyw z tymi ikonami te ) - Ekran Startowy ( oryginalna animacja startowa Windows 7 ) i Końcowy - Czcionka Sony Sketch - Przeźroczysty odtwarzacz - Usunięty nif anteny - Niebieski Nif Baterii - Nif Zasięgu z tych nowszych s40v6 - Ikony tymczasowe - Przeźroczyste Radio - Mniejsze ikony w Galerii - Mniejsza ikona Muzyczna - Podziałka Głośności niebieska ( daje fajny efekt jak ustawimy głośność na maxa , nie mogłem zobić screena bo NSD nie wykrywało tej podziałki na screenie ) - Ikona Playera i Radia w ATG. - Motyw Windows 7 2.0 ( zawiera części motywu Windows Vista Ultimate by kosmita1993) - Więcej na Screenach ![]() Screeny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link |
Last edited by czaro1514 on 12 Feb 2011, o 11:03, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Nov 2012, o 19:32 |
Bodzioo112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
można go wgrać do Nokii 7230 ??
![]() Ciekaw jestem boo mi się znudził wygłąd mojego menu ; D |
![]() |
![]() |
25 Nov 2012, o 19:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie można, patch jest dedykowany tylko 6700
Dla 7230 chyba nie ma żadnych modyfikacji graficznych na forum. Trzebaby popatrzeć co koledzy z Rosji zrobili, może coś się znajdzie ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2012, o 19:45 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na 7230 nawet koledzy z Wschodu nie zrobili nic, bo już sam szukałem.
Zabrałem się nawet za tworzenie patcha na 7230, ale projekt padł gdzieś w połowie. Może jeszcze go odnowie. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: 6700c |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)