![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 28 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows Phone 7 w najnowszych telefonach Nokii? |
---|
![]() |
30 Dec 2010, o 17:40 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
$zymon wrote: Polacy zrobili jakiś propotyp Nokii z Andkiem N900 i android 2.3 tak jak Paweł pisał ale nie wiem czy to polacy. |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 18:59 |
NieznanyBoTak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: nie wiem czy to polacy. A czy widział ktoś model nokii z naklejką pod baterią Made in Poland ? Widziałem Made in : Rumunia,Germany,Finland, i US (nie na realu ale zdjęcie) ale nie Poland.. [ Dodano: 30 gru 2010, o 17:59 ] Ale jak będziemy kupować sobie nokie-Symbianowe to może nie zbankrutują ![]() A S40 miał się skończyć na v3 bo Symbian był częściej kupowany,a tu proszę ![]() ![]() |
Last edited by NieznanyBoTak on 30 Dec 2010, o 17:43, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 21:46 |
daniek1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mamusia wrote: Już niech lepiej androida dają a nie winde ![]() ![]() U mnie na topaz'ie windows śmiga pięknie, a i android niegorzej. A odnośnie jestem za WP7 w Nokiach, Android też by im nie zaszkodził(mieliby gotowy OS podany na tacy, ewentualnie w prowadziliby drobne zmiany interfejsu). Nokia musi się rozwijać, a Android ma wielu zwolenników, więc mieliby więcej klientów. Chociaż z drugiej strony: pewnie walneliby jakieś kosmiczne ceny i nikt by tego nie kupował. |
Last edited by daniek1 on 30 Dec 2010, o 21:45, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 22:18 |
Ale Nokia OS to tradycja !
Jeżeli w Andku nie będzie ikon od nokii to będzie porażka.. A pozatym dają WP7 nie ANDROIDA.. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 23:02 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Interfejs nokii nadal będzie. Symbian może nie, ale WM7/Android to będzie skok w przód.
|
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 00:20 |
maciek,jak myślisz - zmodyfikują go tak,żeby były ikony S40 v6 ? Te takie nowe Nokia Ovi icons czy jakoś tak
|
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 00:30 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nowe
|
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 00:43 |
Czyli będą ?
Ciekawie to by wyglądało |
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 01:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NieznanyBoTak wrote: Czyli będą ? Jak na razie nie wiadomo w ogóle, czy zdecydują się na taki krok, bo przecież zainwestowali grube miliony w Symbiana^3 i MeeGo, a tu takie pytania. ![]() |
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 02:15 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm, Eldar Murtazin miał podobno już dawno telefon nokii z windowsem, twierdził tak jeszcze ho ho przed wydaniem androida. Twierdził też że w najbliższej przyszłości wyjdzie coś z WM. I właśnie widzę jak to nokia produkuje telefony z windami.
|
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 02:39 |
Fuuuuuuu
Nie doczekam się S40 v7... Szkoda... |
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 16:17 |
$zymon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: N900 i android 2.3 tak jak Paweł pisał ale nie wiem czy to polacy. Nie nie, na Chipie możesz zobaczyć, prototyp całkiem nowego. Ando w N900 to inna bajka, nie wiem kto tam się za to brał. NieznanyBoTak wrote: A czy widział ktoś model nokii z naklejką pod baterią Made in Poland ? Tu nie chodzi o produkcje tylko projekt, zamysł -_- NieznanyBoTak wrote: Ale Nokia OS to tradycja ! Zamulona i ograniczona. |
![]() |
![]() |
31 Dec 2010, o 18:08 |
adammmos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale s40 bankowo dalej będzie rozwijana, zawsze musi być prosty w obsłudze, okrojony i często psujący się shit, żeby ludzie co rok lub dwa wymieniali swoje padaki na nowe u operatorów.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 28 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)