Ale nie traćmy nadziei. Kiedyś w końcu przegoni możliwościami Androjda 1.5.

DAMI_PL wrote:W androidzie rewolucją jest płynne działanie
Stockowego ROMu używałem przez 3 miesiące od kupna. A używałem praktycznie każdego ROMu i stockowy i CM7 to dwa najlepsze ROMyDAMI_PL wrote:nemo333, no właśnie , na CM . Gdyby Twój telefon był wystarczająco szybki , byś go nie wgrywał
Tak samo jak i root w Androidzie.DAMI_PL wrote:Po HR już nie mam (na razie ) Ale hack , to hack , nie wpływa na szybkość telefonu ew. można dzięki niemu jakiegoś patcha zapodać
DAMI_PL wrote:A ROMu używam standardowego , bo nie umiem wgrać Customa ( )
KAŻDY Android jest na starcie sprawny. Na tyle że można dzwonić, pisać, używać internetu, marketu, podstawowych aplikacji. Dopiero jak chcesz grzebać, uruchamiać gry czy aplikacje przeznaczone dla innych fonów czy jakieś alternatywne ROMy to zaczyna się zabawa i zależnie od ROMu są mniejsze lub większe problemy. Kwestia czytania opinii innych i testowaniaDAMI_PL wrote:Właśnie dlatego chcę mieć telefon na starcie sprawny
Nie tylko LwW bo jest jeszcze Mini i Mini Pro w tej cenie i SGS używany. I kilkanaście dobrych sprzętów też się znajdzieDAMI_PL wrote:W androidzie potrzeba lepszego sprzętu aby działał w miarę szybko . Taki sprzęt kosztuje trochę (wyjątkiem jest ten LwW) , a na tel nie zamierzam wydawać dużo
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests