![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 24 posts ] Go to page 1, 2 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.21] [07.30] WINDOWS VISTA ULTIMATE v2.0 FINAL |
---|
![]() |
1 Mar 2010, o 21:32 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja największa modyfikacja na n6300
![]() ![]() To jest wersja finalna, raczej nie będę już nic w niej zmieniał/poprawiał. Serdecznie zapraszam do pobierania. ![]() Jeśli podoba Ci się patch to daj plusika! ![]() Historia zmian: Przy okazji specjalne podziękowania dla nonam_e: gdyby nie on to NIF'ów bym samemu nie zrobił... SCREENY: ![]() ![]() ![]() LINK do wersji v2.0 FINAL: Patch z czcionką Sony Sketch: Patch z czcionką Taurus Normal: Motyw: Oprócz motywu zamieszczonego razem z PPM zamieszczam dodatkowy - wykonany przeze mnie specjalnie pod tę modyfikację. SCREENY: ![]() ![]() ![]() LINK do motywu "60second": "Porshe": ![]() ![]() ![]() LINK do motywu "Porshe": "Vista Blue": ![]() ![]() ![]() LINK do motywu "Vista Blue": CONTENT* - Windows Vista Ultimate. (*opcjonalnie - nie jest konieczne do prawidłowego działania modyfikacji) Co zmienione? Quote: usunięto:
- standardowe motywy (oprócz nokia.nth oraz noir.nth) , tapety, wygaszacze; - aplikacja Yahoo; - usunięte linki do pobierania (galeria) i zakładki; dodano/zmieniono: + dwa nowe motywy; + cztery nowe tapety; + cztery nowe wygaszacze Flash; + trzy aplikacje (Dictionary PL - słownik, TTpod Player oraz Opera Mini) oraz gra High Speed 3D; + dodane skróty wyżej wymienionych aplikacji do menu głównego; + zmieniona informacja w *#0010#; + nowy kalkulator w organizatorze. LINK do Content'u: |
Last edited by kosmita1993 on 20 Jan 2010, o 19:18, edited 39 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Mar 2010, o 15:29 |
normad21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o content z operą 4.2 i paroma innymi aplikacjami.
|
![]() |
![]() |
22 Mar 2010, o 22:23 |
darktaz18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ogólnie wszystko super
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2010, o 23:08 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie nie dałeś Refurbish...
|
![]() |
![]() |
25 Apr 2010, o 11:19 |
cipior06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema. Jakim programem lub na jakiej stronie robiłeś motywy? Jak możesz to podaj albo zrób jeszcze kilka themów. Dzięki.
|
![]() |
![]() |
8 May 2010, o 11:14 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cipior06 wrote: Jakim programem lub na jakiej stronie robiłeś motywy? Wszystkie robiłem korzystając z trzech programów: - IZArc - rozpakowywanie i pakowanie motywu (jako plik ZIP); - systemowy WordPad - modyfikacja pliku theme_descriptor.xml; - systemowy Paint - większość grafik. Do tego jeszcze sporadycznie używałem GIMP'a - tylko do plików graficznych z przeźroczystością oraz tych rozmazanych. Odradzam zaś korzystanie z specjalnych stron www do tworzenia motywów - mają bardzo małe możliwości. Polecam zaś programy do tworzenia motywów (chociaż sam nigdy z nich nie korzystałem) ale wiem że można w nich co nieco zrobić ![]() cipior06 wrote: Jak możesz to podaj albo zrób jeszcze kilka themów. Przykro mi ale pozbyłem się już mojej 6300 i nie mam na czym eksperymentować ![]() |
![]() |
![]() |
16 May 2010, o 13:37 |
sergyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i need you nif icons please.
|
![]() |
![]() |
16 May 2010, o 21:26 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sergyu, you should unpack a ANIM chunk from this patch. Then if you have a ppm on Your hard disk, use a nif description for 6300.
[ Komentarz dodany przez: kosmita1993: 17 maja 2010, o 12:34 ] ...or download NIF files from here: http://nokiahacking.pl/zmodyfikowane-ikony-nif-do-patchy-dla-s40-vt4468.htm#p24038 |
![]() |
![]() |
18 May 2010, o 15:58 |
CJ01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czemu ttpod zamiast liter ma kwadraty?
|
![]() |
![]() |
18 May 2010, o 16:01 |
sergyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edit name from manifest.mf.
|
![]() |
![]() |
18 May 2010, o 16:14 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CJ01, czyżby trzeba było zmienić język w ustawieniach programu z chińskiego na polski czy choć angielski?
![]() |
![]() |
![]() |
5 Jun 2010, o 10:16 |
mar307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam pytanie. czy dało by rade przerobić ten ppm na 3110c??
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 czerwca 2010, o 10:42 ] Bardzo ciężko - różnica rozdzielczości. |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 18:14 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elo mam pytanie. czy dało by rade przerobić ten ppm na 6233??
|
![]() |
![]() |
18 Aug 2010, o 11:40 |
misieslaw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, czy ktoś potrafiłby przeportować ten ppm na 6500 slide?
Sam tego nie zrobię, gdyż jestem kompletnie zielony w tych sprawach. |
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 14:00 |
gimo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam pytanie, czy działa na v 07.30 z dnia 07-05-09 RM-217?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 19 sierpnia 2010, o 14:05 ] A co Ci pisze w tytule tematu? Czyż nie 07.30? ... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 24 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)