![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: C3-00 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 4 [ 49 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] WindowsMod by Aero12 |
---|
![]() |
26 Feb 2011, o 13:11 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WindowsMod Final - Już wkrótce !!
Największa modyfikacja którą dotychczas zrobiłem ![]() To jeszcze nie final - będzie lepsza ![]() Zmiany : -Zmieniono animację startu i wyłączenia -Zmieniono dźwięk startu -Czcionka na Sony Sketch EF -Ikony na styl Windows Vista/Se7en -Spersonalizowany odtwarzacz by Czaro1514 (Podziękowania ![]() ![]() -Zmieniony NIF baterii (stan oraz ładowanie) Obrazek stanu by Ja a grafikę ładowania zrobił born2die za co dziękuje ![]() -Usunięty NIF zasięgu by Czaro1514 ! -Do contentu wrzucono aktywator Orange ATG -Zmieniono znaczną większość ikon na Ortrange ATG resztę widać na screenach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pobierz : PPM CNT Podziękowania dla : _NeedSpeed_ - Za rady i pomoc z contentem Miki920 - za ikony Karolek1234 - za beta-testowanie i wykrycie błędu Krzychu_Polowin - za obróbkę grafik Czaro1514 - za pozwolenie użycia grafik z jego patcha oraz ładny odtwarzacz który jest wymyślony przez niego ![]() Viperer (chyba) - za skasowanie NIF'ów (nie pamiętam czy ty ![]() born2die - dzięki za narysowanie Nif'a ![]() [ Dodano: 26 lut 2011, o 12:11 ] Sorki za to że zapomniałem wpisać niektórych do info ![]() |
Last edited by Aero12 on 14 Jun 2011, o 13:38, edited 5 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:38 |
Sochmaster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wykonanie bardzo ładne jednak nie polecam . Content nie posiada wgranej opery mini
![]() |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:41 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sochmaster, z tego co widzę nie posiada także ikonki pokazującej zasięg.
|
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:44 |
WiFi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sochmaster,jest wgrana w wersji 5.1 ale wrzuciłem do kolekcji bo w Internet dodałem OviBroswer
[ Dodano: 26 lut 2011, o 13:44 ] yhherror,to zrobione specjalnie,a pozatym zasięg można sprawdzić wchodząc w Więcej (jak masz Orange ATG) > Stan urządzenia i tam masz zasięg Pozdrawiam, Aero12 |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:49 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: -Usunięty NIF zasięgu (zapomniałem kto,ale niech napisze to edytuje.Podziękowania ) tego nifa zasięgu i antenki to ja dla karolka1234 usuwałem a on coś mówił o tym twoim modzie. |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:51 |
opera to tam sobie może być, ale nie da się korzystać z wi-fi. Na poprzednim CNT (przed wgraniem tego) wchodziłem internet-przeglądarka , odpalała się opera i miałem wybór GPRS czy WI-FI . Teraz już takiego wyboru nie ma, dlatego nie polecam. Możesz powiedzieć , że jest standardowa przeglądarka, jednak każdy wie , że jest lipna.
|
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:53 |
Tak,bo on to chciał to mu zrobiłem wersję bez tego NIF'a
![]() [ Dodano: 26 lut 2011, o 13:53 ] Sochmaster,lepsze dwie ![]() |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:57 |
Nie wiem o co Ci teraz chodzi. Chciałbym, aby opera działała przez wi-fi, a tutaj jest to niemożliwe.
|
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 14:59 |
Jak to nie ?? Przecież to normalna Opera Mini 5.1,którą zapewne macie na karcie pamięci,ale ona jest ze zrobioną minimalizacją i nową ikoną.Przeinstalowałem ją,dlatego bo chciałem żeby była druga.Poszukaj w ustawieniach
![]() |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 15:21 |
Przepraszam, zwracam honor
![]() ![]() [ Dodano: 26 lut 2011, o 14:21 ] nie działa tylko skrót ctrl+a (czyli zaznacz tekst) w smsach. Tylko u mnie tak jest ? |
Last edited by Sochmaster on 26 Feb 2011, o 15:04, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 15:24 |
Sochmaster wrote: Tylko u mnie tak jest ? Mi działa. Edytowałeś może PPU ?? Nie wiem co się dzieje,dziś jak znajdę czas to popatrzę co się stało. |
Last edited by WiFi on 26 Feb 2011, o 15:24, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 15:30 |
W PPU mam tylko ustawione, że mogę minimalizować aplikacje.
|
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 15:36 |
Nie wiem,przywróć oryginalne i zobacz czy zniknęło.
PS Tekst można kopiować w opcjach ![]() |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 15:43 |
nic nie daje powrót do standardowego PPU:/
|
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 15:47 |
Może wgraj oryginalnego softa.Nie wiem co się dzieje,ja zmieniłem tylko kilka obrazków,czcionkę i dorzuciłem aplikacje
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4 Next Page 1 of 4 [ 49 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: C3-00 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)