[N85] Witam telefon Padł po flash

Wbudowane oprogramowanie, problemy z softem, flashowanie.

Post by Bleach5 » 3 Feb 2025, o 18:16

Witam Was szanowni grupowicze. Piszę tutaj może ktoś mi udzieli odpowiedzi na moje pytanie. A mianowicie kupiłem sobie ostatnio nokie n85, w bardzo ładnym stanie, z pudełkiem i wszystko w oryginale. A że jestem w niemczech i kupiłem od niemca to nie miała języka polskiego, wieć postanowiłem ją spolszczyć. I tak podczas robienia flash w programie phoenix nie zwróciłem uwagi że mam soft do modelu noki N85-1 , a nie zwykłego N85 . I w ten sposób uwaliłem sprzęt. Teraz nie chce się włączyć, zawibruje raz i ekran pozostaje czarny, po podpięciu pod USB ciągle się paruje i rozłącza z pc, gdzie wcześniej działał normalnie, więc nie mam nawet możliwości zrobienia flash w trybie death-mode . Wyciąganie baterii i również podłączanie go bez baterii nie pomaga, więc pytanie do was , może ktoś wie jak go zrobić aby znów działał. Nie chce go wyrzycać bo miał służyć córce by mieć z nią kontakt jak jest w szkole . Dziękuje z góry za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam
Bleach5 Male
User

Telefon: Nokia X3-00
Operator: Plus

Online: 7h 25m 43s
Reputation point: 0
    Windows 10 Chrome

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Online:
    Ubuntu  Firefox

Post by kamcio700 » 27 Feb 2025, o 14:39

Czesc. Poradziłeś sobie ? Mam ten sam problem co Ty. Podejrzewam uwalenie pamięci, ale może rozwiązałes problem
kamcio700 Male
User

Telefon: n82
Operator: Play

Online: 7h 59m 33s
Reputation point: 0
    Android Chrome

Return to [S60] Firmware