[Przemo], Twój skrypt był i pozostaje super. Przeszedłem na phpBB3 z trzech powodów:
1. Modyfikacje dla Twojego skryptu są straszliwie dziurawe, hackerzy mimo dobrze zabezpieczonego serwera mieli configa jak na dłoni.
2. Trójka nawet z setką modyfikacji jest wydajniejsza od starego phpBB2 - po prostu dużo modyfikacji, których standardowo tam brakowało jest wprowadzonych bezpośrednio przez programistów phpBB.
3. Trzeba iść z duchem czasu.

A jak możesz się przekonać na tej stronie, starałem się wykorzystać Twoje najlepsze pomysły na modyfikacje i jestem całkiem zadowolony z tego, co mi wyszło.
[ Dodano: 27 sty 2010, o 00:03 ][Przemo] wrote:Chyba nigdy nie korzystaliscie zbyt dlugo z phpBB by Przemo bo wiedzielibyscie, ze zawsze w przeszlosci, kiedy tylko pojawila sie dziura w skrypcie pozwalajaca na nieautoryzowany dostep to w tym samym dniu lub kolejnym pojawiala sie latka i byl wysylany email do wszystkich userow.
A czy z dnia na dzień były wprowadzane jakieś zmiany?

No właśnie, powinieneś napisać: "kiedy tylko wykryto dziurę".

Nawet teraz raczej nie możesz na 100% wykluczyć (tak jak żaden inny programista poważnego programu), że nadal nie ma jakieś dziury w skrypcie.
Z całym szacunkiem, ale tu objawia się przewaga setki programistów i dziesiątek tysięcy użytkowników pracujących nad oryginalnym phpBB.
Pozdrawiam i przesyłam wyrazy ogromnego szacunku i podziwu dla pracy Pana i całego zespołu,
pawelooss