![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Własna muzyka w profilu |
---|
![]() |
30 Sep 2010, o 12:22 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może pomysł nie przypadnie do gustu, ale co tam.
Mianowicie wprowadzić taki coś, że po wejściu na czyjś profil automatycznie lub przez kliknięcie na odtwarzacz będzie odtwarzana piosenka, której link np. z wrzuty (nie wiem czy wtedy będzie to obciążało server) ustawimy sobie w profilu. Wiem, wiem na razie jest wiele ważniejszych spraw, potem macie się zająć kosmetyką, ale jak to mówią dzień bez muzyki to dzień stracony. Regards Leśny [ Dodano: 30 wrz 2010, o 11:57 ] PS. Myślę, że prop. dobra skoro nie ma radia |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 15:06 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale po co? Chodzisz po profilach innych osób? Takie rzeczy to raczej na portalach społecznościowych
|
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 15:08 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czasami chodzę, może nie nk, ale byłoby na pewno więcej stałych użytkowników
|
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 17:19 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę.
![]() ![]() Z wrzuty nie obciążałoby forum, ale nawet jeśli bym się zdecydował, to nie spotkałem się z taką modyfikacją. |
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 18:16 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może zrobimy jeszcze możliwość dodawania własnych $weeT FoteczeK z nad mosha?;**<3
Ja byłbym także za możliwością wprowadzenia gier online - jak wiadomo każdy lubi pograć. Dodatkowe rzeczy, które chce: - animowane logo - dźwięk "Witaj Panie!" przy logowaniu - pokazywanie postów, które tylko mnie interesują poprzez wprowadzenie tagów oraz możliwośc wyszukiwania po swoich zainteresowaniach. Skomplikowany system zależności jednego od drugiego. - emotki mają być bardziej płynne i wszystkie koniecznie animowane. No prosze jak to wygląda - ![]() - możliwość wykupu Nokioptaszkóf, które umożliwiają dostęp do poszczególnych dziauf. |
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 18:28 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest taka możliwość na vbulletinie, dla mnie nie ma to w ogóle sensu.
|
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 18:32 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie róbcie z nk facebooka ;p
|
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 20:20 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jezus, i co jeszcze? może sobie najlepiej zmienimy domene na sweetbrokacik-clone.pl i przerobimy na słit crazzy rushowy styl?
Już wystarczy to że avki i animowane podpisy mi zawieszały przeglądarke na N91, chwała Ci pawelooss za mobilny styl. Wyobrażasz sobie co by było jakby tak sobie ktoś wrzucił n.p. pisk dziecka czy inny głośny dźwięk i ty słuchając muzyki otworzyłbyś jego profil? Albo w nocy jak głośników zapomnisz przyciszyć? Bo ja bym chyba pojechał do właściciela profilu obić mu morde za jego głupote... ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|