![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Kącik Eksperta » Hardware Mods |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Własno ręczne tuningowanie 3310? |
---|
![]() |
18 Apr 2010, o 10:06 |
Marcin_xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chcę trochę przerobić moją nokię 3310 i nie wiem co zmienić oprócz Softu (nie mam kabli) i diod. No tylko nie mówcie o obudowie no bo to jasne
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 10:29 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz zrobić imitację kolorowego wyświetlacza odklejając standardową folię z pod wyświetlacza i przykleić kolorową folię, ale mogę się mylić co do sposobu wykonania.
|
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 11:08 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: odklejając standardową folię z pod wyświetlacza i przykleić kolorową folię, odklejać to fakt zgadza się ale nie przykleja się już nic tylko można włożyć jakiś obrazek wydrukowany na przezroczystej folii. można jeszcze dodać latarkę, jakieś boczne diody itp itd. jak się ma trochę pojęcia to można nawet zaprogramować wolną nóżkę od procesora i coś tam podłączyć. najprościej to zmienić diody i wgrać modyfikowane oprogramowanie za pomocą flashera dejana |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 17:13 |
Ale jak to? Wydrukować na przezroczystym i przykleić do ekranu? A coś jeszcze można zrobić? Mieszkam na wsi i nie ma żadnego komisu ;/ A jak bym zaniósł do komisu soft i nokię to zrobili by mi? Za ilee?
|
![]() |
![]() |
20 Apr 2010, o 22:08 |
c.ronaldo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
weż nawet o komisie nie mów za duże ceny a softa możesz sam wgrac poczytaj na forum co i jak
![]() |
![]() |
![]() |
20 Apr 2010, o 22:11 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
c.ronaldo,
Do 3310 akurat sam softa nie wgra, chyba że posiada jakiś boxik w domu, inaczej może tylko być opcja - komis. Nie gadaj bez sensu. Jeśli w komisie krzyczą do 50zł to można jakiegoś taniego dejana i kabel do 3310 i można zacząć zabawę ![]() Ja miałem softa w 3310 z pasji i naprawdę telefon kozacki ![]() |
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 11:07 |
Quote: Do 3310 akurat sam softa nie wgra Właśnie że samemu wgra tylko potrzeba kabel |
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 11:58 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Kącik Eksperta » Hardware Mods |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)