by Ryan » 13 May 2014, o 09:46
http://wdolnymslasku.pl/wydarzenia/530- ... -66-mln-zlZapraszam do tego artykułu,gdzie została opisana wczorajsza debata,która odbyła się u mnie na wydziale.W większości to mamy do czynienia z 1 na Dolny Śląsk i Opolskie.Dlatego mówiąc szczerze załamałem ręce.
PIS-Anna Zalewska (3)
PO-Danuta Jazłowiecka (2)
Solidarna Polska Zbigniewa Ziobro - Janusz Dobrosz (2)
SLD- Lidia Geringer de Oedenberg (1)
KNP JKM Robert Iwaszkiewicz (1)
Gowin- Artur Zasada (1)
Europa + Twój ruch- Robert Kwiatkowski (1)
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 maja 2014, o 19:24 ]Dlaczego załamałeś? Taki sam poziom, co ogólnokrajowo. Czemu załamałem dostają pytanie z polityki energetycznej.Dość ważna sprawa w obecnej sytuacji i polskim położeniu geopolitycznym i od lewa do prawej "gówno" powiedzieli.
Najbardziej podobał mi się mini fight gdzie ta z PISU że UE jest stricte lewicowa co się zgodzę a Lidka z SLD że ona ciągle myślała że wręcz przeciwnie. Osoby najwyżej na listach w woj. Dolnośląskim i Opolskim a w waznych kwestiach nie potrafiły się wypowiedzieć.
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625