- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Ciekawe

Pozdrawiam
adrian219
www121212 wrote:Na przykład Lech Kaczyński gdy był prezydentem pokazywane były tylko jego wpadki
www121212 wrote:To że pcha się do kościoła według mnie nie jest zbyt dużym minusem
www121212 wrote:Komorowski nie jest odpowiednim człowiekiem do pełnienia urzędu prezydenta RP.
kacper5 wrote:Wiem że mnie teraz Dzieci Neo zminusują ale mam prawo do wygłaszania swoich poglądów.
pawelooss wrote:za bardzo pcha się do Kościoła
www121212 wrote:W każdym razie uważam, że Komorowski nie jest odpowiednim człowiekiem do pełnienia urzędu prezydenta RP.
michero wrote:Ds80, to, że wyborcy PiSu tak się wypowiadają wynika z tego, że mają przeświadczenie, że są prześladowani i stawiani w złym świetle przez media
adrian219 wrote: dlaczego nie Kaczyński
kacper5 wrote:Za rządów PiS'u było bardzo dobrze i było by jeszcze lepiej gdyby PiS nie był w koalicji z takimi partiami jak LPR, LiD
kacper5 wrote:na tego czerwonego Napierniczaka
www121212 wrote:a po katastrofie w Smoleńsku okazał się idealnym prezydentm, patriotą dbającym o dobro Polski.
Ds80 wrote:Padłem Dziecko Neo o dzieciach Neo
Mówiąc o Komorowskim, były prezydent zaznaczył, że "jest on przewidywalny, nie jest zakompleksiony, nie popełnił w życiu większych błędów". - Co innego Kaczyński - zaznaczył.
bastard3son wrote:A co? Mieli w okresie żałoby jechać po nim? Nie etyczne.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests