Witam, tak jak w temacie w czasie rozmowy ścisza sie głośność do zera oraz wyłącza się mikrofon. Co może być nie tak? Soft mam wgrany taki: PCFW S047 FiNAL
A co może być przyczyną tego, że od czasu do czasu, naprawdę rzadko, telefon podczas słuchania muzyki na fabrycznym odtwarzaczu (też E52 91.3) ścisza muzykę o 2 stopnie Sam z siebie.
Nokia 3410 >> Nokia 6030 >> Nokia 6300 >> Nokia E52 Black Alu Navi/Nokia 3110c >> Samsung Avila>> Samsung Galaxy Trend Plus
To jest trochę dziwne bo przed wgraniem 91.4 wszystko było okey. a teraz nagle takie coś się dzieje. wcześniej nokia była oddana na gwarancji wymienili płyte głowną baterie i wyświetlacz więc zastanawia mnie co powoduje tą usterke;/
Zauważyłem też że jak podczas rozmowy trzymam cały czas boczny przycisk od podgłaszania to mikrofon się nie wyłącza i głosniczek sie nie wycisza. A teraz co najlepsze po jakimś czasie trzymania tego przycisku wciśniętego problem z wyciszaniem znikł jak narazie i teraz nie musze trzymac tego przycisku wcisniętego. a co było tego przyczyną szczerze to nie wiem.