Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam ,problem jest taki że podczas aktualizacji oprogramowania w noki 6500slade wyłączyli prąd i teraz telefon się nie uruchamia ,choć po podłączeniu kabla usb komputer go chyba wykrywa bo słychac dzwiek w komputerze.Czy jes jakaś mozliwość wgrania oprogramowania ,czy telefon to już szmelc? Proszę o podpowiedz. Pozdro.
Wskazówka!
Arty obadaj, FAQ oblukaj, Na drugi raz wiedz, że jak nie wiesz - to Szukaj.
Last edited by kuratela on 14 Dec 2009, o 21:23, edited 1 time in total.
Dzieki Pawelooss za wskazówki ,piwo się należało ,5600s nieudało sie postawić na nogi ponieważ ma ona też inny problem - wyłancza się co jakiś czas , wgrałem soft z pl do 5310XM Pozdro.
polecam urządzenie typu UPS ponieważ w mojej sieci energetycznej jest dużo zakłóceń i skoków i spadków napięcia używam zebu nie posadzić sprzętu a i przy okazji nie boje się zaników napięcia P http://pl.wikipedia.org/wiki/Zasilacz_bezprzerwowy cena : i tu się zaczynają schody... nowe dobre wraz z akumulatorem około 400zł ja kupiłem za 40 zł na szrocie oraz nowy akumulator 12v 7.5AH 35 zł(plus koszy przesyłki)