![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » HTC |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 38 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[HTC One] Wyłączył się, a gdy go chcę ładować miga czerwona dioda |
---|
![]() |
31 Jan 2014, o 13:36 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba na razie nie aktualizuję... Wywalili flasha z przeglądarki. -.- Poczekam na recenzje.
|
Last post |
![]() |
5 Feb 2014, o 12:38 |
asot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chcę sprawdzić status na prawy na stronie Regenersis. Wpisuję imei po czym szuka i nie wyświetla się nic
![]() |
![]() |
5 Feb 2014, o 12:53 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może pojechał do innego serwisu?
![]() |
![]() |
17 Feb 2014, o 21:03 |
nemo333, oddając telefon pytałem gdzie idzie. Więc dobrze słyszałem, że Regenersis
![]() 30.01 telefon został oddany do Teletorium. Ostatnio dzwoniłem do nich z zapytaniem czy coś wiadomo. Dzisiaj sprawdzam na stronie Regenersis status naprawy i pisze, data przyjęcia do naprawy: 14.02.2014, przewidywana data końca naprawy: 18.02.2014. Status zmieniono dzisiaj. Ciekaw jestem ile będę jeszcze czekał na telefon ![]() |
![]() |
17 Feb 2014, o 21:17 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dwa tygodnie zanim doszedł i się za niego wzięli? Nieźle.
![]() |
![]() |
18 Feb 2014, o 14:52 |
Niby jutro ma już być telefon na miejscu. Zobaczymy
![]() |
![]() |
18 Feb 2014, o 16:03 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens wrote: Dwa tygodnie zanim doszedł i się za niego wzięli? Nieźle. bo tej jest Regenersis, tam maja wy***ane na klienta ![]() |
![]() |
21 Feb 2014, o 07:50 |
Nie wiem czy telefon zaraz trafił do nich. Wiem jedno, że za niego odpowiada Teletorium i mam go dostać w stanie idealnym jak go oddawałem
![]() [ Dodano: 18 lut 2014, o 16:43 ] Jestem tylko ciekaw kiedy kurier zabierze telefon. Bo od samego rana Status naprawy Urządzenie zostało przygotowane do wysyłki... [ Dodano: 18 lut 2014, o 20:50 ] Sprawdziłem parę minut temu status i jest nadany nr przesyłki, a status naprawy to w trakcie obsługi serwisowej. Ciekaw jestem czy jutro do południa telefon przyjdzie ![]() [ Dodano: 20 lut 2014, o 14:16 ] W telefonie wymienili płytę główną ![]() ![]() [ Dodano: 21 lut 2014, o 06:50 ] Jak się dowiedziałem w całkiem innym serwisie, ściągając bootloader, robiąc rot-a i wgrywając Crustom Rom do HTC One można uwalić płytę główną która padnie po czasie ![]() ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 38 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » HTC |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)