Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam, niedługo biorę udział w wymianie międzynarodowej - jadę do Francji Jest ponoć taka tradycja, że na powitanie daje się jakieś skromne prezenty i w tym problem. Nie mam pojęcia co kupić rodzinie, myślałem, że oczywiście dobra flaszka ale mama tak samo nie myślała Doradzicie mi co mogę podarować Francuzom? Pozdrawiam
Masz dostęp do prawdziwych Polskich wyrobów? Chodzi oczywiście o jedzenie. Coś, co kojarzy się z Polską, jest naszym specjałem. Gdybyś miał jakiś dobry trunek typu śliwowica to mógłbyś wziąć, a tak to lipa.
Daj im coś, czego nei dostaną we Francji. Tylko omijaj rzeczy związane z religią, bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
Hmmmm ja polecam coś takiego,w Australii o tym nawet piszą
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
A tak serio to myślę, że jakiś polski trunek. Ewentualnie możesz zaproponować im, że przygotujesz na obiad/ kolację jakieś polskie danie?:>
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs