Witam, wczoraj dostałem propozycje wymiany mojej juz dość podrapanej lumii na Nokie 500 w dobrym stanie z pokrowcem z klapka i całym zestawem czyli pudełko itd. I tu właśnie rodzi się moje pytanie czy warto się zamienić? Dodam że lumię mam juz pół roku i bolą mnie ograniczenia systemu z wiązane z aplikacjami z market place i Zune.Jak myślicie warto się zamienić? Proszę o szybką odpowiedz
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Odpowuedz, jest prosta. Nie opłaca się. 500 nie wspiera 3D w grach. Wiec w np Angry Birds normalnie sobie nie pograsz. Miałem ją, i była świetna. Ale bolał brak wsparcia 3D w grach. Jak chcesz jakąś Nokie to polecam N8. Symbian, świetny aparat, grafika w grach jak na androidzie, gry typu Eternal Legacy są. Sam na nią aktualnie poluję. Tylko cenią sie za nią ludzie na tablica.pl oj cenią. Ale w sumie mają za co. Ale i tak ją kiedyś dorwę.
Może taki mały odkop zrobię,ale odnośnie N8 to one na tablicy.pl są droższe niż na allegro co do ceny to ja ostatnio sprzedałem n8 w stanie bdb z akcesoriami i papierami i musiałem do tego jeszcze czekać długo na kupca.