![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 23 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
X7 dobry czy nie ?? |
---|
![]() |
20 Mar 2012, o 23:09 |
boner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostałem z Play taka Nokie i powiem że nie mogłem się odnaleźć pewnie ze względu na ANE , dopiero jak zaktualizowałem do Belle troche nerwy mi odpuściły i telefon jest bardziej dostępny. Jednak spodziewałem się i tak o wiele więcej od tego telefonu, dlatego oddałem go żonie zawsze miala Nokie i jej pasuje. BArdzo się zraziłem od początku do Niego może powiecie mi cos co mnie podniesie na duchu, bo mam ochote go sprzedać jak na niego patrze
![]() To mój pierwszy post chociaż siedze tu od dawna i odrazu wielkie dzięki za to forum, bardzo mi pomogło przy wielu telefonach ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 08:21 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telefon mało popularny. Czego się spodziewałeś po nim?
|
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 08:53 |
Vallarez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja miałem go kupić - ale znalazłem NokiaHacking i polecili E7
![]() Co X7 ma? - rewelacyjny design, głośniki stereo (ale w trybie mono), obudowę ze stali nierdzewnej. Po prostu telefon do szpanu. Czego nie ma? Autofocusa, QWERTY Lepsza E7 - specyfikacja identyczna tylko wygląd inny, QWERTY i 16 GB wbudowane, ale bez slotu na karty. |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 08:56 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boner,jak jesteś przyzwyczajony do starego telefonu to lepiej się nie zamieniaj i tyle.
|
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 11:28 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 11:33 |
Zgadza się wygląd jest super i chyba to mnie skusiło, a spodziewałem się po nim czegoś więcej stary N95 8GB lepiej mi pasował niż ten, dlatego oddałem go żonie. A czego się spodziewałęm .... hmmm sam nie wiem grafiki która mnie powali ostrzejszych kolorów (jest taki mdły) super dzwięku, lepszej reakcji na dotyk, nie moge znaleźć programu który połączy się z dvr na sklepie żeby oglądać widok z kamer a wierzcie mi chyba juz wszystko zainstalowałem co jest w necie (na androidzie mi sie udało) . Robi super fajne zdjęcia - żonie tylko to jest potrzebne
![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 11:36 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boner wrote: może powiecie mi cos co mnie podniesie na duchu Trafiłeś w dobre miejsce, bo tutaj większość jest nieobiektywna i patrzy na każdą Nokię z wywieszonym jęzorem ![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 11:57 |
hehe też do tego roku nie miałem innego telefonu jak nokia, ale w 2012 wszystko się zmieniło i mój światopogląd (Nokia ) legł w gruzach
|
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 11:59 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallarez wrote: Co X7 ma? - rewelacyjny design, głośniki stereo (ale w trybie mono), obudowę ze stali nierdzewnej. Po prostu telefon do szpanu. E7 też nie ma autofocusa. Generalnie, za tą kasę można dostać lepszy sprzęcikCzego nie ma? Autofocusa, QWERTY Lepsza E7 - specyfikacja identyczna tylko wygląd inny, QWERTY i 16 GB wbudowane, ale bez slotu na karty. |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 13:25 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
X7 ma bardzo ładny design, gra jak gra ale i tak chyba 5800 gra lepiej, aparat bez AF co jest po prostu wadą tego aparatu. Nie wiem co jeszcze można powiedzieć. Co do zmiany z Anna na Belle to Anna jest to niedopracowana Belle i dlatego telefony na Annie mają problemy. Jeżeli szukasz dobrego telefon załóż nowy temat na pewno coś doradzimy
![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 13:35 |
majsterbdg wrote: Anna jest to niedopracowana Belle i dlatego telefony na Annie mają problemy. Anna i Belle to 2 różne systemy, Anna była stworzona przez Nokię, a Belle przez inną firmę pracującą dla Nokii ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 marca 2012, o 14:54 ] Niezupełnie... Outsourcing trwa dopiero od niedawna... |
![]() |
![]() |
21 Mar 2012, o 14:11 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: majsterbdg wrote: Anna jest to niedopracowana Belle i dlatego telefony na Annie mają problemy. Anna i Belle to 2 różne systemy, Anna była stworzona przez Nokię, a Belle przez inną firmę pracującą dla Nokii ![]() A no to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Tą informacje słyszę pierwszy raz ![]() |
![]() |
![]() |
27 Mar 2012, o 20:44 |
Jednak sprzedaje, nie przypadła NAm do gustu. A czy ktoś wie czy ten Symbian Belle co zaktualizowałem z Suita jest w miare stabilny ?? tzn. czy się wiesza ??
|
![]() |
![]() |
28 Mar 2012, o 01:12 |
jeśli zaktualizowałeś Nokia Suite, to może się wieszać. Takie rzeczy robi się programem Phoenix w trybie refurbish
|
![]() |
![]() |
28 Mar 2012, o 09:04 |
wiem chciałem tak zrobić ale nie mam pewności co z gwarancją, czy to bedzie ingerencja przez którą strace ją ?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 23 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)