by BlackJaku » 29 Jan 2012, o 20:35
boczkens wrote:że na bibki najlepszy jest Kinect (o ile masz duże pomieszczenie). Nie trzeba nic trzymać, kalibracja i obsługa banalna, w dodatku dla zabawy w kilka osób to chyba najtańszy wybór.
Tutaj się zgodzę z Tobą

Wiem z własnego doświadczenia.

Tak jak kolega pisał wyżej, chce właśnie coś do zabawy z kumplami/koleżankami jak i rodziną czyli napewno nie 3 osoby lecz więcej, dlatego bardziej opłaca się właśnie kupić Kinect.
Zależy też od tego czy posiadasz jakąś konsole, bo też liczy się cena oczywiście.
Czyli albo Xbox Kinect bądź Wii, jak nie masz PS3 to do tego jeszcze PS3 move kupować to drogo, bynajmniej dla mnie

shaken wrote:Chyba lepiej pograć w jakieś kręgle i się przy tym pośmiać, niż grać w Forza Motorsport czy CoDa.
Hmmm, jeśli chodzi jakbyś tak na codzień miał grać, z kumplami/koleżankami to raczej dla wszystkich lepsze by było Wii ze względu na to, że w Wii bardziej postawili na młodszy wiek tj. więcej gier familijnych, jakieś kręgle, tenis czy bodajże boks na 2 osoby

W Xbox Kinect też masz różne sporty, z tego co kojarzę to było jakieś bieganie, skoki w dal itp. również jest dużo takich gier akcji co mnie zaciekawiło, i właśnie to jest duży plus, nie trzymasz żadnego patyka lecz samemu (swoją personą) kierujesz postacią w grze. W Wii jak i na PS3 move musisz trzymać takie cuś w ręku, w zasadzie za bardzo to nie przeszkadza, ale też zależy od upodobań.