Jako iż Xperia mi sie troche znudziła... Szukam czegoś o podobnych parametrach i w podobnych kosztach. W sumie bede szukał bo tablicy.pl aby sie zamienić. Wiec podajcie jakieś fony podobne do niej, ważne by ekran nie miał rozdziałki mniejszej niz 480x800. bo przyzwyczaiłem sie do tej wiekszej rozdzielczosci. Rozmyslam nawet nad jakimś WP czy iPhonem, ale wątpie ze iPhona ktos mid a za to myśle że pomożecie mi.
Jeśli nie grasz zbyt dużo to polecę N9'tkę. Z tym graniem nie jest aż tak źle na niej, ale jednak przełączanie się na NITDroida tylko po to by pograć może być problematyczne. Specyfikacją dość podobna do tej Xperii co masz. MeeGo działa szybko i sprawnie. Ja nie narzekam na brak aplikacji, wszystko czego mi trzeba (oprócz gier w które można pograć na NITDroidzie) jest. Cena N9 to około 500zł powinieneś znośną znaleźć, a za 600 masz elegancką. Jeśli byłbyś zainteresowany to służę odpowiedzią na pytania dotyczące tej Nokii.
Bardzo dobrze wykonany, szybki, dobry ekran, zdjęcia ok no i beats audio na dobrych słuchawkach - miód dla uszu
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs