![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 43 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Za darmo doładowanie do telefonu!!! |
---|
![]() |
23 Oct 2009, o 18:53 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl, klikłem
![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 18:53 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po restarcie neo resetują się pkty. Nabija ktoś kto ma zmienne ip mi a potem ja??
|
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 18:55 |
ptakuwrc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 19:00 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip, a możesz mi tak poklikać?
[ Dodano: 2009-10-23, 19:08 ] 1. Zwycięzcą będzie każdy osoba, która spełni podane warunki uczestnictwa podane w niniejszym regulaminie. 2. Nagrodami w konkursach są doładowania telefonu (tzw. pre-paid'y). 3. Zwycięzca otrzyma nagrodę w ciągu maksymalnie 21 dni roboczych (od momentu podania wszystkich niezbędnych danych Organizatorowi). Z uwagi na charakter nagrody, nagroda zostanie przekazana w formie elektronicznej (jako kod doładowujący) lub w formie bezpośredniego doładowania numeru telefonu wskazanego przez Uczestnika. 4. W przypadku braku kontaktu z Organizatorem i przesłania wymaganych przez Organizatora danych przez okres dłuższy niż 14 dni roboczych (liczonych od momentu wysłanie przez Organizatora wiadomości email, sms lub kontaktu telefonicznego) nagroda przepada na rzecz Organizatora. 5. Uczestnikowi nie przysługuje prawo żądania wymiany nagród rzeczowych ustalonych przez Organizatora na inne nagrody rzeczowe. Uczestnikowi nie przysługuje także prawo żądania wypłaty w pieniądzu równowartości nagród rzeczowych.. 6. Aby zakwalifikować się do udziału w wyścigu/konkursie uczestnik powinien wysłać swój unikalny link do 25 osób, od tego momentu dołącza do rywalizacji z innymi użytkownikami serwisu darmowe-doladowanie.org. 7. Zwycięzcą konkursu zostaje osoba, która wyśle swój link do największej liczby osób (największa liczba wyświetleń). 8. Wyłonienie zwycięzcy i wydanie nagród będzie miło miejsce, ostatniego dnia każdego miesiąca. 9. Zwycięzca zostanie poinformowany o wygranej, oraz poproszony o niezbędne dane do przekazania nagrody. |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 19:15 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w takim razie nie bawię się w to
![]() |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 19:49 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 20:27 |
lore3ek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haha to jedna wielka ŚCIEMA!!! kazali później wsyłać sms-a i kosztował on 11 zł
|
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 20:29 |
Mafiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kliknąłem siwiakpl, Tomi1134, Filip, reszcie mi się nie chciało, czekam na 3 piwa.
|
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 20:30 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kliknąłem wszystkim
![]() siwiakpl, dawaj piwko, a nawet pochwałę ![]() ![]() http://darmowe-doladowanie.org/index.ph ... 1e4a03e968 |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 21:41 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl, nie działa.
Quote: odśwież stronę Aby zobaczyć stronę musisz ją odswiezyc (klawisz F5) Jeśli wciąż widzisz tą informację spróbuj przeładować stronę ponownie (nawet kilka razy) |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 21:43 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, Musisz tak do skutku
|
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 21:51 |
dokładnie do skutku
|
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 21:52 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 21:54 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja doszedłem do 25 i e-mail nie mogłem podać
|
![]() |
![]() |
23 Oct 2009, o 21:56 |
kurcze nazbierał ktoś te pkt i wpisał email bo jak się wpisze to wtedy można odświeżać do usranej śmierci hehe
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)