![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 35 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Porównanie] Za ile sprzedam (niepełnosprawną) n95, ile dopłacę do n79? |
---|
![]() |
29 Jan 2010, o 21:52 |
Damian91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomi1134, heh to niewiem co ta za komis
![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Jan 2010, o 21:57 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... No mam na "mieście" dwa główne komisy, i ceny niektórych telefonów mają z kosmosu (3220 porozwalana, obudowa do wymiany [TERAZ NAJLEPSZE!] nalepka "nowy telefon!"
![]() Są tam chyba jeszcze jakieś inne komisy i mają mniejsze ceny, ale ja nigdy tam nie byłem. Znam jeszcze pewnego Gościa i u niego sobie większość rzeczy załatwiam, ale najtaniej też nie ma... |
![]() |
![]() |
29 Jan 2010, o 21:59 |
niestety bywa
![]() |
![]() |
![]() |
29 Jan 2010, o 23:10 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomi1134, po 500 zł na allegro chodzą takie na jeszcze rocznej gwarancji
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2010, o 14:53 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomi1134, Uwierz mi nikogo nie obchodzi czy ty włożyłeś w nią 100zł czy 1000zł na obudowe czy lcd dla przykładu. Masz fona w opłakanym stanie dałbym Ci 350max za nią.
|
![]() |
![]() |
30 Jan 2010, o 15:22 |
bykolo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam N79 Black i powiem Ci ze wymiata, wszystko chodzi jak należy. Kupuj tylko z pełnym zestawem bo masz dodatkowe dwie klapki, i czarną bo biała jest brzydka.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jan 2010, o 15:58 |
a ze tak zapytam, w n79 jest juz efekt kastora?? Bo mialem n82 i w niej nie bylo, co bylo bardzo takie ze tak powiem niedopracowane i brztdko wygladalo
![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 18:35 |
rastuch456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomi1134 wrote: chcę ją opchnąć za 600 zł Za 6 baniek używaną n95, i to jeszcze z ubytkami?? chłopie, używaną można kupić za 350 ![]() Ale jak Ci się uda ją za tyle opchnąć to szacun ![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 19:53 |
ziooomal456, a poniżej napisałem z 3 razy że jednemu gostkowi upchnę za 500 z kawałkiem
Co do fatalnego stanu: - wiem że potrzebuję; styk anteny, 6 śrubek, 4 zł na busa ![]() - pod obudową (i w ogóle gdzie indziej) nie widać że było coś ruszane (no na jednym plastiku jest nacięcie - skutecznie zakrywa je górna część obudowy) - ile zapłacę za te pierdółki? (usb za darmo) |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 19:59 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: - wiem że potrzebuję; styk anteny, 6 śrubek, 4 zł na busa ![]() Najlepiej to śrubki wykręć od innego telefonu który masz w domu a nie robisz z nim nic ![]() A styk podobnie |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 20:06 |
bykolo,
I NEED MORE ![]() masz tą black edition, czy tylko sobie tylną klapkę zmieniłeś? Ile ma RAMu? jak długo się włącza? (to drugie mi jest często do szczęścia potrzebne ![]() jak z łapaniem zasięgu? Aparat nie robi prześwietlonych, przeostrzonych zdjęć? (lubię robić zdjęcia, a szajsung (aparat) mi się spsuł) Może sobie jeszcze coś przypomnę ![]() [ Dodano: 1 lut 2010, o 19:06 ] patryk-88, Śrubki od slidera są OK. Potrzebne są mi te dłuższe śrubki, które "spajają" płytkę z korpusem i nie wiem czy takie z 3110c nie będą za krótkie... Przypomniałem sobie że jeszcze potrzebna mi obudowa aparatu. ile za nią zabulę? |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 20:12 |
Quote: 3110c nie będą za krótkie... Już nie pamietam, ale z tymi będzie dużo prościej - sprawdź po prostu, nic się nie stanie. Quote: masz tą black edition, czy tylko sobie tylną klapkę zmieniłeś? Fajniejsza jest w zielonej obudowie ![]() Quote: Ile ma RAMu? jak długo się włącza? (to drugie mi jest często do szczęścia potrzebne ![]() Ma lepszy proc, ale mniej ramu od N82 więc sam możesz sobie odpowiedzieć jak to z tym jest, ale nich bykolo jeszcze powie. Quote: Aparat nie robi prześwietlonych, przeostrzonych zdjęć? Widziałem ten telefon i robi dobre, ostre zdjęcia - też miałem zamiar go kupić i miałem go przez chwilę w rękach ale jakoś ta cena mnie zniechęca skutecznie. Quote: jak z łapaniem zasięgu? GPS ? Quote: Przypomniałem sobie że jeszcze potrzebna mi obudowa aparatu. ile za nią zabulę? Ten plastik ? Na pewno nie dużo, ale gorzej będzie z dostępnością tego elementu, ja mam trochę części do n95 więc mogę poszukać ale bardziej jakbyś chciał to mam 3 tylnie klapki, klawisze i parę przednich obudów. |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 20:19 |
chodzi mi o zasięg GSM ewentualnie 3G (w n95 3G łapało daleko poza jego dostępnością w krk
![]() patryk-88, Co masz od tych przednich obudów? potrzebna mi jest ta pierdółka i ewentualnie przedni panel. [ Dodano: 1 lut 2010, o 19:19 ] Chociaż GPS też mi się często, gęsto przydaje ![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 20:22 |
To części z rozbiórki, wszystko mam, pokaż na screenie o co ci chodzi.
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2010, o 20:34 |
![]() Chodzi mi o to co jest nad klawiaturą alfanumeryczną |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)