Jako iż moja n95 okazała się być nadzwyczajnie awaryjną, chcę ją zamienić na n79.
1-sza sprawa: n95 ma małe ubytki: 6 śrubek rozkręconych, rozwalona jakaś mała antena (WLAN na oko), softowo uwalone usb. Czy wydając na to 65zł zyskam nieco? (chcę ją opchnąć za 600 zł, bo jest dość zadbana i miała wymieniany tylni panel [50zł])
2-ga sprawa: Chciałbym się conieco dowiedzieć o n79: ile trzyma bateria, jak się podstawowe czynności na niej wykonuje (u mnie to; sms'y, dzwonienie, internet[przez wifi i egprs]), jaka jest funkcjonalnie-multimedialnie - tzn. jak się na niej spisuje s60v3 fp2, jak jest z multimediami, czy ma wystarczająco dużo RAM'u (na n95 na starcie miałem 27mb i było to dla mnie nieco mało) i wreszcie czy się do niej przyzwyczaję, i ile będę musiał dopłacić do "podsawowego zestawu" (tel. ładowarka, bateria, zestaw słuchawkowy, usb, 3 klapki (tył) i to w miare zadbane )
co do taga: czy byłby ktoś łaskaw porównać te telefony?
zachęćcie mnie, albo zniechęćcie
PS: Chce kto n95 IGIEŁKA za 660zł?
PS2: do n95 mam telewizor(sorki, ale pudełkiem to nie można tego nazwać ), kabel - telewizor, kabel - usb, ładowarka, (wszystko co było w zestawie, oprócz ładowarki - tej, o której jest wzmianka na telewizorze)