![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Ząb mądrości, a głupi jak ch**. |
---|
![]() |
31 Jan 2012, o 21:08 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na szczęście dziś się przyłożyli i było nawet znośnie.
kurupt wrote: W półtorej miesiąca 4 ósemki wyrwane, polecam! No ja w dwa, ale również zachęcam. ![]() BTW, czy to już paranoja, czy zboczenie zawodowe? W 21 miesiące pozbyłem się 22 zębów 23-mek. ![]() pawelooss wrote: Niektórzy nawet mają 4 zęby do hiper-ekstrakcji... Chłe, chłe, chłe... ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Jan 2012, o 23:06 |
Dominik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie wszystko poprawnie, może gdyby przyłożyło się poziomicę, to kropelka nie byłaby na środku, ale nie widać znacznego wysunięcia
![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 00:15 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufff, to dobrze, że ja mam wszystko w porządku
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 31 stycznia 2012, o 22:19 ] Ja już po, teraz tylko przeczekać ból pozabiegowy i gorączkę, a będzie dobrze. ![]() [ Dodano: 31 sty 2012, o 23:15 ] Hah, mój kumpel też miał wyrywane i mówił, że ten ból pozabiegowy nie jest wcale taki mocny, i da rade przeżyć ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 lutego 2012, o 00:01 ] Ból jak ból, ale ten antybiotyk, który dostałem, kompletnie mnie coś rozwala na łopatki... |
![]() |
![]() |
10 Apr 2012, o 12:32 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi jeden wyrósł i obawiam się co to będzie bo tak jakby polowa wyrosła a połowa nie, drugi prawie wyrósł, a pozostałe to czuje, że możliwe, że już niedługo.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)