[Wczoraj 23:44] @ adrianku: chce ktoś ze mna prowadzic stronę z forum temat dowolny...
[Wczoraj 23:58] @ pawelooss: Dowolny = żadny.
[Dzisiaj 0:02] @ adrianku: hehe pawelooss, nie próbuj takich zartow bo zabawie sie w serwisnokii i skopiuje nokiahacking
[Dzisiaj 0:11] @ pawelooss: Nie no ale serio, żeby przyszły admin pytał się userów o temat strony? Wyjdź z jakimś pomysłem. Poza tym baw się - po jakimś czasie zrozumiesz, że konkurencja sensu nie miała. NH jest tylko jedno.
[Dzisiaj 0:16] @ adrianku: no ja jestem otwarty na propozycje moge mieć stronę o wszystkim bo wszystkim po trochu sie interesuje, najbardziej GSM ale NH kopiował nie będę
[Dzisiaj 0:17] @ pawelooss: W GSM jest już bardzo ciasno, mówię otwarcie. Jeśli otworzysz kolejne takie sobie forum, to zginiesz na starcie.
[Dzisiaj 0:21] @ adrianku: wiem. i mysle o portalu spolecznosciowym typu nk ale czy wtedy da sie zarobic?? majac tak ogromna konkurencje jak nk
[Dzisiaj 0:25] @ pawelooss: Bez funduszy rzędu m.in. 10 tysięcy zł na start za społecznościówki się nie bierz.
[Dzisiaj 0:27] @ adrianku: o lol dlaczego? a slyszalem ze admini nk ruszyli praktycznie od zera
[Dzisiaj 0:29] @ pawelooss: No bo byli pierwsi. Zobacz stronę np. widu.pl, na której można już poważnie zarobić, to dowiesz się czemu. Chyba, że chcesz 500-userowy wielotematyk, to wtedy zarobisz w najlepszym wypadku tylko połowę utrzymania domeny / serwera.
[Dzisiaj 0:34] @ adrianku: myslałem żeby na początek postawić stronę na darmowym serwerze
[Dzisiaj 0:36] @ pawelooss: Potem zaczniesz promocję na ten adres, z rozwojem przniesiesz się na nowy adres PL i stracisz efekt długiego pozycjonowania. Jak widzisz, nie ma nic za darmo. By zarobić, trzeba zainwestować. Ja np. na NH nie zarabiam.
[Dzisiaj 0:38] @ adrianku: ale w przyszłości będziesz zarabiał i to nie małe pieniądze
[Dzisiaj 0:42] @ pawelooss: Na razie będę się cieszył, jak tylko zysk pokryje koszty utrzymania. Wcale takich wielkich pieniędzy nie ma, jakby się oczekiwało. Chociaż 3 lata ciężkiej pracy pozwoliły pewnej osobie na sprzedaż 24k userowego forum o Nokiach za ~2000 zł.
[Dzisiaj 0:51] @ adrianku: znalazlem juz czlowieka chetnego do pomocy, mam tez pomysl, jc to zaspamuje na forum o tej stronce a teraz ide spac
[Dzisiaj 0:54] @ pawelooss: W takiem razie dobrej nocy i powodzenia.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests