![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Zapunktuj.pl ---> Kolejny sposób na nagrody :) |
---|
![]() |
26 Mar 2010, o 09:39 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona zapunktuj.pl oferuje w zamian za codzienne logowanie, dodawanie linków na śledzika, i zapraszanie znajomych punkty, które możemy z łatwością wymienić na nagrody w postaci gadżetów, elektroniki, doładowań telefonicznych jak i pieniędzy.
Wystarczy zarejestrować się.:p mój reflink: http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,2788.html potwierdzam działanie i rzetelność serwisu ![]() Doładowanie nastąpiło bezproblemowo ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Mar 2010, o 12:47 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walkmanowiec wrote: potwierdzam działanie i rzetelność serwisu ![]() Ile zbierałeś, co robiłeś (jak aktywnie) i co wygrałeś? ![]() |
![]() |
![]() |
26 Mar 2010, o 12:52 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zarejestrowałem się, ale jakoś mnie to nie przekonuje wszystko. Dodanie linku na śledzika nie działa, próbowałem wiele razy i ciągle pisze, żebym dodał link a punktów nie mam. Doładowanie za 5zł to koszt 550 punktów czyli 22 zaproszonych znajomych co jest ani trochę nie opłacalne. Szybciej zarobić można te 5zł w Otineo.
|
![]() |
![]() |
26 Mar 2010, o 14:05 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chris91, masz rację te zapunktuj to wielkie badziewie juz wolę 123konkurs.pl tam można rozmnażać punkty stawiając na loterii itd.
|
![]() |
![]() |
26 Mar 2010, o 15:01 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czaro a co tam można wygrać? Zgarnąłeś już coś stamtąd? Czasami mi się nudzi to mógłbym się w coś takiego pobawić
![]() |
![]() |
![]() |
26 Mar 2010, o 16:30 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi też dodawanie linka na śledzika nie działało więc wklejam ręcznie i klikam dodaj punkty i działa
![]() Wypłaciłem na paypala 30zł ![]() ![]() Ogólnie to jak ktoś ma jak zareklamować swój reflink to nie jest takie trudne ;d |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)