Hej,
zapraszam Was do łatwego zarabiania BEZ KLIKANIA w reklamy. Taką możliwość daje 20dollars2surfs. Co trzeba zrobić? To proste! Rejestrujesz się na 20dollars2surfs wpisując swój adres e-mail w okienku po środku strony i klikając "Join us". Następnie dostaniesz link z hasłem i możesz zaczynać zabawę. Instalujesz specjalną ramkę (cashbar), która będzie wyświetlać reklamy na ekranie twojego monitora i dzięki temu Będziesz zarabiał punkty wymienne na gotówkę (po zalogowaniu, znajdziesz ją w bocznym panelu po lewej stronie). 1000 punktów to w tej chwili 0,1095$ ale stawka z miesiąca na miesiąc rośnie. Pamiętaj im Nas więcej tym chętniej umieszczane są reklamy na tego typu portalach i tym wyższa będzie stawka za każdy punkt.
Dodatkowym sposobem na zdobycie punktów jest obserwacja Twojego surfbara. Ja pojawi się tam migający napis 20dollars2surfs kliknij na niego, a zarobisz od 1 do 1000 punków lub jednego surfpass’a.
Surfpass to świetna sprawa w 20dollars2surfs, bo dzięki nim zyskujesz dostęp do gier w których można wygrać cenne nagrody.
Takimi grami są Bingo i Koło fortuny. 20dollars2surfs daje Ci także możliwość zagrania w te gry każdego dnia ZA DARMO, co zwiększa Twoją szanse na zarobienie sporej kasy.
W Bingo do wgrania jest główna nagroda, która wynosi obecnie 6358$ i cały czas rośnie a dodatkowo Surfpassy, 1$, 0,1$ i szansa na koleją grę. Gra jest prosta i polega na wyklinaniu wylosowanych liczb.
Koło fortuny da Ci wiele emocji. Do wygrania jest już 9914$, a stawka rośnie w zawrotnym tempie. Dodatkowo do wygrania Surfpass, 1$, 0,1$ i szansa na koleją grę. Surfpassa możesz również zakupić lub sprzedać.
Szybkim sposobem na zarobienie dużej ilości punktów jest Contest SP, gdzie za jednego surfpass’a można zarobić kilka tysięcy pkt. A więc wygrywając np. w Bingo surfpass’a inwestujesz go w Contest SP i dzięki temu pomnażasz ilość swoich punktów. Pamiętaj im więcej punktów w miesiącu wygrasz tym wyżej będziesz rozstawiony i tym większą stawkę wygrasz dodatkowo. Nagrody zaczynają się od 1000pkt, a suma nagród przekracza zazwyczaj 2000$. Dodatkowo pierwsza dwudziestak otrzymuje dodatkowe surfpass’y.
W 20dollars2surfs możesz otrzymać również punkty w tradycyjny sposób, czyli za klikanie w reklamy ze stawkami 10pkt za 30sekund oglądania.
20dollars2surfs oferuje wypłatę na PayPal, AlertPay i HiPay z minimalną stawką wypłaty 20$.
Co najważniejsze 20dollars2surfs WYPŁACA, więc masz gwarancję tego, że Twój trud w zarobieniu pieniędzy nie pójdzie w błoto. Ja już wypłaciłem 5 razy.
W ostatnim czasy 20dollars2surfs udostępniło wersję strony w języku polskim. Aby zmienić język należy kliknąć na biało-czerwoną flagę w prawym górnym rogu ekranu.
A więc widzisz, że 20dollars2surfs to coś właśnie dla Ciebie.
Zapraszam do wspólnej zabawy i do zarabiania w prosty sposób
Reflink: http://en.20dollars2surf.com/?ref=57533
Pozdrawiam
elvis_09