a tym aparatem zadzwonisz, sprawdzisz coś w internecie. Jednak nie widzę sensu porównywania zdjęć z telefonu do zdjęć z apartau. Pomimo takiej jakości zdjęć i tak stwierdzam, że do zdjęć wygodniejszy jest aparta ze względu na większą masę i grubość.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
ja jestem za dobrym aparatem w telefonie, dlatego że cyfrówki nie nosi się zawsze przy sobie. A jednak telefon to taka rzecz, którą zazwyczaj mamy przy sobie.
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro
Ale foty cyka no naprawdę ładne. Ciekawe jak będzie stał cenowo ten telefonik a jeżeli parametry będą zbliżone do Nokii N9 to po dłuższym zastanowieniu bym się skusił na ten model ale jak wyjdzie PR 1.3 (Update) do 'en dziewiątki' to zostaję przy niej.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.
ja mam tylko jedno ale prześcigają się wyszcy o ilość mpx w aparacie, rozdzielczość i rozmiar ekranu, ilość rdzeni procesora, wielość pamięci ram, moc obliczeniową procesora, a zapominają o czymś takim banalnym jak bateria (albo bardziej czas pracy na niej), klawiatura sprzętowa qwerty. Albo zamiast zoptymilzować system (mówię tu o systemie spod znaku robocika) montują coraz to mocniejsze procesory dają więcej pamięci ram. Rozumiem zwiększanie wydajności urządzeń ale czy na prawdę zwykły user tego potrzebuje. Powiedzcie mi czy to ma sens? Telefony z mocniejszymi procesorami niż komputery (choć to może nie najlepsze porównanie w końcu moja e65 ma mocniejszy procesor niż komputer który sobie stoji u mnie w pokoju).
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Powiem tak. O baterii zapominają, to prawda. Co do wydajności, to akurat nie wiem po co pakować taką czterordzeniową Tegrę do telefonu. Nokia Belle chodzi dość płynnie przy 680MHz, a na 808 przy 1,3GHz będzie działać całkiem sprawnie. To właśnie dzięki optymalizacji np. WP7 działa płynnie. Pewnie zarzucicie banalny interfejs, mówię Cię co chcecie, ale gry, czy internet chodzą świetnie
Google Pixel 8 Pro|PC: AMD Ryzen™ 5 5600 6x3,5GHz, 32GB DDR4 RAM, PowerColor Radeon RX 6800 XT Red Dragon OC 16GB GDDR6, SSD 2TB Patche mojego autorstwa: [5310XM] S40 Belle|[6300] S40 Belle|[5300XM] Anna OS|[5300XM] 6th ed|[6300] 6th Edition Zapraszam na mojego bloga o modelach rajdowych⇒RajdowaKolekcja.pl | Podobają Ci się moje patche, uploady? Pomogłem? Kliknij na zachętę ; ) | 3100 > 5140i > 5310XM > N70 > E65 > E66 > C5-00 > Xperia S > Galaxy SIII > Redmi Note 4X > Redmi Note 8T > Pixel 4a (5G) > Pixel 7 > Pixel 8 Pro
A mnie te zdjęcia zwaliły z nóg. Przecież one są nawet lepszej jakości niż z mojej 12mpx cyfrówki Telefon z takim aparatem to dla mnie marzenie. Oczywiście cena samego telefonu pewnie będzie