![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Programowanie |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Android] Zdzichu Runs - gra platformowa typu runner. |
---|
![]() |
25 Jun 2016, o 20:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie,
W ramach projektu zaliczeniowego napisaliśmy z kolegami grę na Androida i na Desktopy, osadzoną w świecie rzeczywistym, gdzie na bohatera czyhają w natężeniu ponadprzeciętnym różne przeszkody: rozpędzone samochody, kaktusy, jastrzębie. Bohater nie może się zatrzymać, a każdy napotkany na jego drodze obiekt jest zwiastunem śmierci, którą musi oszukać. Jak chcecie, możecie sobie ją sprawdzić, ocenić, olać. Napracowaliśmy się, to się chwalę. ![]() Download: Android: https://github.com/marekjedrzejewski/zd ... k?raw=true Desktop: https://github.com/marekjedrzejewski/zd ... r?raw=true ![]() Lista znanych ograniczeń:
|
Last post |
![]() |
![]() |
25 Jun 2016, o 20:23 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziwne, ta wersja odpala na G2, zmieniałeś coś?
|
![]() |
![]() |
25 Jun 2016, o 20:30 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trochę podebugowałem i jedną rzecz, która mogła śmiecić, zabezpieczyłem. No ale została jeszcze druga kłopotliwa, która wymaga chyba przepisania większej ilości kodu, więc na to się już nie porywałem, jako że projekt został oceniony i zamknięty, a na wszystkich urządzeniach, które posiadam, nie mogłem zreprodukować tych błędów.
Poza tym jest to kompilacja Release, a nie Debug, to też w jakimś stopniu może wpływać na stabilność. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Komputery » Programowanie |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)