by Siwiak » 22 Dec 2009, o 17:17
kosmita1993 wrote:Jeżeli nie słychać żadnego pykania z komputera (głośnik systemowy) to obstawiam to, że kartę graficzną szlak trafił.
też tak myslałem ale nie wiem.. dziosiaj przyjdzie do mnie koleś od neta
hoppek wrote:Może zobaczy czy Ci kable od monitora nie odpięły się, albo czy nie ma gdzieś przerwanego.
sprawdzałem i wszystko jest oki komp działą słychać taki sygnał taki pik jak sie uruchamia komp a ja mam głośniki w monitorze to nie słysze nic bo nie ma sygnału z monitorem
Made wrote:No może być parę przyczyn. Sprawdź połączenie monitor - karta graficzna może po prostu kabel się poluzował i tyle, najprawdopodobniej. Możemy obstawać też za mniej ciekawym scenariuszem czyli spalenie karty czy też mostka północnego ale to mniej prawdopodobne. Sprawdź najpierw kabel, jakie masz wyjście D-Sub czy DVI?
co tdo tych kabli nie znam się mam takie same 2 wejścia niebieskie końcówki kabla ale jeszcze mysz mi nie działa zmieniałem porty i to samo nie ma światła w laserze a jesli chodzi o klawiature to jak włącze to mi się mrygnom tylko wszystkie lampki i to wszystko .. tylko jak nacisne num lock to mi się zaświeca ta jego lampka