![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Bazar » Zlecę |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Zlecę wykonanie bramek obrotowych |
---|
![]() |
23 Sep 2014, o 11:37 |
Seth74 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam! Szukam firmy, która wykonałaby bramki obrotowe zabezpieczające przed niepożądanym przechodzeniem przez klientów z terenu sklepu na zewnątrz do minimarketu osiedlowego w Krakowie. Potrzebne są 3 bramki na wejście i 5 przy wyjściu. Przy okazji potrzebny będzie przy tym system monitoringu, ile osób przez nie przechodzi, czyli właściwie cała związana z nimi automatyka. Nie szukałem jeszcze nigdzie, na razie stawiam na społeczności, w których trochę piszę na forach, bo może tu będzie właściciel lub pracownik firmy, która by się tym zajęła
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Sep 2014, o 12:20 |
MEGATOI2503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tez jakiś czas temu rozglądałem się za tego typu bramkami, poszperałem w sumie tylko trochę po stronach internetowych i chyba jedna z najsolidniejszych firm wydała mi siw firma Cartpoland maja bardzo szeroką i bogatą ofertę, ale przyznam szczerze że gdybym chciał kupić popytałbym jeszcze wśród właścicieli sklepów ponieważ jest to dość spora inwestycja i trzeba to przemyśleć
|
![]() |
![]() |
29 Sep 2014, o 10:03 |
Tinka07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja również jestem zdania że najlepiej popytać u źródła
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Bazar » Zlecę |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)