![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Bazar » Zlecę |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Zlecę wymianę gniazda ładowania w Nokii E7-00. |
---|
![]() |
28 Mar 2015, o 04:11 |
triada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Mam Nokię E7, problem występuje z ładowaniem telefonu, gniazdo jest wyrobione po prostu, szukam osoby która mogłaby mi wlutować takie gniazdo, lokalizacja Łódź, jak ktoś się znajdzie proszę o kontakt. Dziękuje. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Mar 2015, o 12:45 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chodzi Ci o gniazdko microUSB czy o cienki jack Nokii?
|
![]() |
![]() |
28 Mar 2015, o 12:50 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W E7 ładuje się tylko przez microUSB jeśli dobrze pamiętam to nie ma tam zwykłego 2.5mm gniazda ładowania. W N8 z resztą ono nie jest lutowane i można sobie prosto wymienić.
Up: Jaki ku*** cienki jack w Nokii do ładowania??? |
![]() |
![]() |
28 Mar 2015, o 14:33 |
nemo333 wrote: Chodzi Ci o gniazdko microUSB czy o cienki jack Nokii? Chodzi o microUSB. _NeedSpeed_ wrote: W E7 ładuje się tylko przez microUSB jeśli dobrze pamiętam to nie ma tam zwykłego 2.5mm gniazda ładowania. W N8 z resztą ono nie jest lutowane i można sobie prosto wymienić. Up: Jaki ku*** cienki jack w Nokii do ładowania??? Tak E7 posiada gniazdo ładowania tylko przez microUSB, nie posiada tego małego gniazda co N8, N8 też mam lecz mam dotyk stłuczony i włącznik urwany ale działa ![]() Szkoda ze nie zrobili w E7 też tego drugiego gniazda jak w N8 ![]() |
![]() |
![]() |
28 Mar 2015, o 14:42 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Jaki ku*** cienki jack w Nokii do ładowania??? No właśnie mówię o gniazdku 2.5mm. Ale jak tylko microUSB to nic nie poradzę, myślałem że tam nie jest lutowany a to wystarczyłoby żeby autor wątku zakupił śrubokręt i gniazdko i sam wymienił ![]() |
![]() |
![]() |
28 Mar 2015, o 15:10 |
@nemo333
Gdyby takie posiada to bym nie zakładał tematu, a sprzęt do takiej wymiany posiadam ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Bazar » Zlecę |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)