Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 27 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu |
---|
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 7 Feb 2014, o 00:45 |
Navia -
|
Sylwester wrote: OK, więc u mnie Phoenix znajduje się w katalogu Nokii jak widać na zdjęciu poniżej Owszem znajduje się ale należało otworzyć ten folder Phoenix aby zobaczyć czy masz tam katalog Products bo w nim powinny być paczki z softami zaczynającymi się od RM-xxx . Tu nie wiele pokazałeś. Pisałem tyle razy aby się nie bawić w zmiany jeśli się nie jest pewnym co gdzie się znajduje. |
Last post |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 7 Feb 2014, o 13:45 |
Sylwester - 10% 10/0 0
|
Navia wrote: Pisałem tyle razy aby się nie bawić w zmiany jeśli się nie jest pewnym co gdzie się znajduje. Jasne, tylko ja przeczytałem to niestety już po próbach zrobienia coś z tym fantem.... Taka ze mnie trochę "Zosia Samosia" Docelowo wygląda to u mnie tak jak poniżej i sam stworzyłem i umieściłem pliki w tym folderze: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3cd29.html |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 8 Feb 2014, o 01:21 |
Navia -
|
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 8 Feb 2014, o 13:17 |
Sylwester - 10% 10/0 0
|
Hmm... może chwilowe przeciążenie Fotosika, bo sprawdziłem jako niezalogowany na trzech różnych urządzeniach i bez problemu się otworzył link.
|
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 9 Feb 2014, o 00:09 |
Navia -
|
Sylwester wrote: się otworzył link. Tak teraz działa, tylko nie piszesz czy Phoenix widzi pliki. |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 10 Feb 2014, o 14:40 |
Sylwester - 10% 10/0 0
|
Wielkie dzięki ! Udało się - ale dla przyszłych amatorów napiszę, że chyba wpływ na to, że Phoenix zobaczył ten folder z plikami miało wyłączenie i ponowne uruchomienie komputera, ponieważ wcześniej też tak miałem, ale Phoenix nie widział tych plików. U mnie się akurat tak w ciągu ostatnich dni złożyło, że jednego dnia umieściłem te pliki w stworzonym folderze, a dopiero następnego spróbowałem flashowania. Wcześniej próbowałem bez restartu komputera.
No teraz pozostaje mi jeszcze spróbować usunąć simlocka z tej 5200 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 lutego 2014, o 15:54 ] Ale zdajesz sobie sprawę, mam nadzieję, że darmowych generatorów kodów nadal nie ma? |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 10 Feb 2014, o 18:58 |
Navia -
|
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 11 Feb 2014, o 00:06 |
Sylwester - 10% 10/0 0
|
Zamknięcie Phoenixa nie pomogło za pierwszym razem, zanim napisałem na Forum.
Po komentarzach Pawelooss i Navia wnoszę, że za free się nie da. No trudno, przeżyję to; najważniejsze, iż się udało flashowanie 5200 a potem 6600i, choć z tą drugą było sporo kłopotów, bo parę błędów wyskoczyło podczas instalacji softu. Jeszcze raz dzięki za wsparcie ! |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 29 Jan 2016, o 02:31 |
Domina88 - User 1/0 0
|
Błagam powiedzcie mi co mam robić, zrobiłam wszystko tak jak tutaj było pisane, ściagnełam RM-914 i umieściłam w katalogu products, ścieżki zrobiłam takie jak miał Sylwester i phoenix dalej tego nie widzi powiedzcie mi proszę czy ścieżki na screenie, który on umiescil sa dobre?
P.S. jestem kobietą, więc proszę tłumaczyć bardzo prosto [ Dodano: 29 sty 2016, o 01:31 ] Dodaje screeny, błagam powiedzcie co robię źle bo już wymiękam Problem polega na tym, że dalej nie mam na liście w open product do wyboru RM-914 |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 29 Jan 2016, o 03:31 |
MUsk - Patcher Mod 695/71 1664
|
PHOENIX nie obsługuje Lumii :<
Zainstaluj (Nokia) Care Suite i nim wgraj oprogramowanie → care-suite-for-store-5-6-134-1513-vt33064.htm |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 29 Jan 2016, o 03:37 |
notonlypierogi - Friend 695/70 1132
|
Domina88, przede wszystkim opisz w dziale dla Windows Phone Twój problem z telefonem.
Nie potrzeba NCS, wystarczy zastosować się do poradnika Powrót z W10M do WP8.1 (jest to zwykły flash a programem WDRT można również przeinstalować oprogramowanie 8.1>8.1) |
Re: [Phoenix] Zmiana folderu przechowującego pliki softu | 8 Jan 2018, o 21:23 |
Tomek 40 - User 1/0 0
|
Witam ja wcale nie moge nic podgrac na fona tak jak by to co sciagnałem nie działalo mowie tu o sofcie
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 27 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)