Totalna bzdura, jak będę miał Nokię 3310 albo jeszcze jakiś starszy model to nie nadaje się na moderatora ale jeśli super wypasiony nowy model za bez mała 3k zł to już tak?ryba wrote:* posiadany telefon
jojo87 wrote:Totalna bzdura, jak będę miał Nokię 3310 albo jeszcze jakiś starszy model to nie nadaje się na moderatora ale jeśli super wypasiony nowy model za bez mała 3k zł to już tak? Sory ale to "kryterium" to już jest po prostu głupota w czystej postaci.
jojo87 wrote:Taki temat jest po prostu zbędny, administracja już powinna wiedzieć w jaki sposób wybrać nowych moderatorów, oczywiście jeśli zajdzie potrzeba.
Jeśli uważasz coś za rzecz nieodpowiednią to nie proponuj tego. Skąd mam wiedzieć, która część propozycji wg składającego jej jest żartem? To nie jest dział "humor", więc albo się piszę konkretnie albo nie.ryba wrote:prosze nie bierz wszystkiego co ktoś napisze za każdym razem z tak wielką przesadą
jojo87 wrote:Jeśli uważasz coś za rzecz nieodpowiednią to nie proponuj tego. Skąd mam wiedzieć, która część propozycji wg składającego jej jest żartem? To nie jest dział "humor", więc albo się piszę konkretnie albo nie.
Gązo5 wrote:liczbe patchy (albo jakiś innych modyfikacji) bo to by znaczyło o jakimś doświadczeniu osoby
To trzeba było tak od razu pisać. Zresztą, nawet jeśli to ma być tylko w formie informacji to i tak po co ona? Równie dobrze administracja mogłaby się pytać o numer buta tylko jest pytanie - po coryba wrote:Po prostu jest to jedynie informacja o użytkowniku kandydującym i nic więcej.
pawelooss wrote:Jeśli miałyby być jakieś zmiany w systemie wyborów, to widziałbym je na zasadzie, że robilibyśmy prawybory, czyli ankietę, a potem kandydaci składaliby CV, gdzie znalazłby się dodatkowy punkt o nazwie "poparcie społeczne" wynikający z przeprowadzonej sondy. Ale na razie nie widzę potrzeby, choć uwaga jest cenna.
jojo87 wrote:To trzeba było tak od razu pisać. Zresztą, nawet jeśli to ma być tylko w formie informacji to i tak po co ona? Równie dobrze administracja mogłaby się pytać o numer buta tylko jest pytanie - po co Jest jakiś sens tego
pawelooss wrote:ryba, żadne patche, żadne plusy - michero np. jest tylko oględnie obeznany z tematyką forum, a to nie przeszkadza mu w byciu dobrym, mądrym i dość obiektywnym moderatorem.
wasiesto wrote:nie zrobiłem nigdy żadnego patcha więc moje doświadczenie jest = zero??
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests