![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] zmiana panelu logowania |
---|
![]() |
28 Sep 2010, o 10:17 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co sądzicie o tym aby zmienić panel logowania na forum? Proponował abym panel logowania u dołu głównej strony wywalić i do loga forum (topu) dodać 2 pola, np. w tych miejscach:
http://img153.imageshack.us/img153/5487/obrazekni.jpg Wcale nie musi być przy nich oznaczenie pól, które służy do podania loginu a które do hasła (z racji na tło z jasnymi i ciemnymi elementami). Domyślnie jedno mogłoby zawierać tekst "Login", "Nazwa użytkownika" (lub coś w tym stylu) a dopiero po kliknięciu on znikałby i moglibyśmy wprowadzić odpowiednie dane. Drugie pole też mogłoby tak działać lecz z tą różnicą, że wprowadzane nasze znaki ukrywane byłyby (oczywiście widoczne byłyby gwiazdki - "*"). Byłoby jeszcze miło gdyby to przeglądarka mogłaby zapamiętywać wprowadzane loginy w pierwszym polu. Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że jest to do wykonania gdyż nie jedno forum ma taki system logowania a poza tym w topie tego forum w lewym górnym rogu w takiej formie jest wyszukiwarka. EDIT Oczywiście ma się rozumieć, że ten panel nie powinien być widoczny dla osób zalogowanych. |
Last edited by jojo87 on 28 Sep 2010, o 14:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 12:57 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za, ale nie w tym miejscu gdzie ty chcesz, bo wtedy wygląda odpustowo.
Tutaj: http://img837.imageshack.us/img837/5487/obrazekni.jpg Na dole nie ma sensu usuwać. |
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 13:43 |
Wodnik Szuwarek wrote: Na dole nie ma sensu usuwać. A według mnie jest ![]() Wodnik Szuwarek wrote: Jestem za, ale nie w tym miejscu gdzie ty chcesz, bo wtedy wygląda odpustowo. W sumie nie głupie rozwiązanie.Tutaj: http://img837.imageshack.us/img837/5487/obrazekni.jpg |
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 13:49 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na dole kilka razy się logowałem, więc się przydaje. W tym wypadku chodzi o funkcjonalność forum, a nie o to, co gdzie być powinno
![]() |
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 13:59 |
Wodnik Szuwarek wrote: Na dole kilka razy się logowałem Ja przy każdym logowaniu przewijam stronę główną na dół ![]() Wodnik Szuwarek wrote: W tym wypadku chodzi o funkcjonalność forum, a nie o to, co gdzie być powinno Też tak twierdzę, więc wstawić panel logowania na górną część strony. Ale chodzi o to, że nie ma sensu trzymać dwóch tych samych opcji na jednej stronie w kilku miejsca. Równie dobrze można byłoby dodać 3 panel gdzieś po środku z boku (skoro jest na dole, byłby jeszcze na górze to dlaczego nie miałby być po środku...).![]() PS. Za moment dodam jeszcze coś do pierwszego postu w temacie. |
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 14:03 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IMHO jest dobrze tak jak jest. Chociaż przydałaby się jakaś zmiana.
|
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 15:20 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale kombinujecie. Po co?
Wchodźcie na portal.php i logujcie się po lewej. Wymyślacie już niepotrzebnie. ![]() |
![]() |
![]() |
28 Sep 2010, o 17:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87, Twój pomysł wraz z uzupełnieniem Wodnika Szuwarka wygląda dość ciekawie, ale w najbliższym czasie na pewno nie zostanie zrealizowany, gdyż ostatnio nie mam czasu nawet naprawić bloga, co jest pilniejsze niż kosmetyki tego typu.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|