![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 35 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Zmiana Product Code za pomocą Nokia Phoenix. |
---|
![]() |
15 Feb 2015, o 13:36 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda tylko że NSS od dawna nie jest aktualizowany i nie obsługuje żadnego telefonu młodszego niż ~7 lat
![]() Poza tym aktualizowanie przez NSU to zabawa dla ludzi lubiących ryzyko. Często uwala telefony albo są jakieś błędy w trakcie albo po flashowaniu. |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Feb 2015, o 14:51 |
Navia -
|
U mnie działa prawidłowo. Na chwilę obecną jak używam go przez parę lat nie uwalił mi żadnego telefonu. A przecież za pomocą jego można też wyczyścić live timer w E52 dla przykładu.
Zobaczymy co zrobi pw_84. Czy da radę sobie z telefonem ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2015, o 14:58 |
pw_84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navia, czyli wg Ciebie zmienić PC poprzez NNS, a soft wgrać Phoenixem? Dobrze Cię rozumiem? Jak wgrać soft w trybie DEAD? Nie uwali mi fona? Panowie tyle tu rad, że nie wiem już co robić... ;/ Może napiszcie jeszcze raz, że zebrać to wszystko w jedną całość... Byłbym bardzo wdzięczny.
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2015, o 15:12 |
Navia -
|
Last edited by Navia on 15 Feb 2015, o 15:20, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
15 Feb 2015, o 21:41 |
pw_84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Udało się! Przepraszam za swoje "laikowe" podejście do tematu, ale dzięki za wskazówki i cierpliwość
![]() Ściągnięte pliki zapisałem w folderze o złej nazwie (zamiast RM-530, RM-530_91.3). Zmieniłem sam sobie docelowy folder, bo miałem kilka softów i nie chciałem się pomylić hehe ![]() Pozdrawiam. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)