Witam mam mały problem poniewarz chce zmienic softa na noki n73 ze zwyklego na n73 ME czy to jest mozliwe?? Jeśli tak to jak to zrobic i skad wziac softa??
'Kobiety z reguly staraja sie sprawic, by mezczyzna sie zmienil; Przerobiony zas przestaje im sie podobac.'
Tak, jest taka możliwość. Soft pobierzesz przez NaviFirm albo z tego forum (wiem że jest w dziale z softami), a wgrasz Phoenix'em albo JAFem, które też stąd pobierzesz Jak masz jakieś wątpliwości to zajrzyj do FAQ
[ Dodano: 6 lut 2010, o 11:46 ] widzę, że kolega mnie uprzedził
[ Dodano: 6 lut 2010, o 13:11 ] Panowie a mozecie dac mi link do tego programu do wgrywania symbiana i jakas instrukcje bo nie moge tego znalezc na forum??
'Kobiety z reguly staraja sie sprawic, by mezczyzna sie zmienil; Przerobiony zas przestaje im sie podobac.'
[ Dodano: 10 lut 2010, o 11:44 ] Podczas flaszowania wystepuje bład niewiem co moze go powodowac pokazuje sie komunikat ze telefon sie rozłacza i podłacza do komputera. wiecie moze co moze byc tym spowodowane i jak naprawic ten bład.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 lutego 2010, o 14:35 ] Podaj treść błędu, bo skąd mamy wiedzieć, który to?