![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Żółte kartki oprócz ostrzeżeń. |
---|
![]() |
13 Feb 2011, o 12:10 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej,
wpadłem na pomysł wprowadzenia nowej funkcjonalności na forum, coraz częściej zdarzają się posty, za które nie należy się ostrzeżenie ale wypadałoby zostawić jakiś wpis w "aktach". Jak moderowałem na vbulletinie była tam opcja przydzielenia tzw. żółtej kartki, która była widoczna dla moderatorów, jednak nie dodawała punktów ostrzeżeń i pełniła funkcje bardziej informacyjną. Moim zdaniem, takie kartki, mają większa wartość resocjalizacyjną niż zwyczajne ostrzeżenia, da się wprowadzić coś takie na phpbb? |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 12:29 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie da się czegoś takiego zrobić, ale zawsze można pisać zwykłe "notatki o użytkowniku" w sekcji z ostrzeżeniami.
Quote: Dodaj notatkę Jeżeli chcesz dodać notatkę o tym użytkowniku, wypełnij ten formularz. Użyj tylko zwykłego tekstu, HTML i BBCode nie są dozwolone. |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 12:30 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Nie da się czegoś takiego zrobić, ale zawsze można pisać zwykłe "notatki o użytkowniku" w sekcji z ostrzeżeniami. Tylko wtedy użytkownik nie zostanie poinformowany o takim wpisie na PW, tak? |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 12:38 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 21:14 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja proponuje dodać karne k*tasy!
|
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 22:08 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurupt wrote: Ja proponuje dodać karne k*tasy! Ok, będziesz tym pierwszym! ![]() Ja chcę emotki typu komixxy.pl ! ![]() |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 22:22 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szukałem takiego moda, lecz nie znalazłem (pewnie dla niektórych nie jest to zaskoczeniem).
![]() ![]() Nie pozdrawiam (maciek ;*) adrian219 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 lutego 2011, o 21:35 ] No tak, tylko nie działa to na podobnej zasadzie, tylko na zupełnie innych mechanizmach. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)