Witam, nie dawno kupiłem moją drugą już nokię 6280, w telefonie wszystko działa jak należy po za jednym, dość ważnym mankamentem, mianowicie w telefonie pamięć wewnętrzna praktycznie nie istnieje, na chwilę obecną w galerii wchodząc w opcję stan pamięci wyświetla się wolna pamięć 94,00kB. Co z tym fantem zrobić? Taka ilość pamięci jest już oczywiście po usunięciu wszystkich wiadomości itp, galeria też jest pusta. W szczególności mi to przeszkadza bo nie mogę mieć dużo wiadomości, dostanę pare i zaraz komunikat i braku pamięci, tak samo nie mogę zmienić motywu bo brak pamięci. Ustawienia fabryczne już przywracałem, nic nie pomogło. W nokia pcsuite klikając właściwości na pamięc tel pisze że pamięc zajęta 7,22mb. Da się to jakoś naprawić? Chciałem zrobić update oprogramowania ale nokia SU podaje że jest niekompatybilny telefon ;/ W NSS wyskakuje error gdy chcę wziąść Phone info>scan. Macie jakieś rady czy już mi tylko pozostaje iść do servisu i wgrać nowego softa? Przy okazji w servisie wgrają mi softa z n6288? Chodzi mi aby telefonik sprawniej chodził
![;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Pozdrawiam