![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 5 [ 75 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Zwiększenie przywilejów Sponsor |
---|
![]() |
13 Sep 2010, o 17:39 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak to, a co z kasą? O nią się rozchodzi. Niech się ludzie dorzucają, a przy okazji mają pod ręką coś, co kojarzy się z forum.
|
Last post |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 18:07 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tym bardziej, że na gadżety w tamtych tematach było bardzo dużo chętnych.
|
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 18:13 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc możemy o tym rozmawiać, ale w tamtych tematach.
OK, ustawienia skrzynki PW wygrzebałem i dla sponsorów zwiększyłem ją trzykrotnie, do 300 wiadomości. ![]() |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 18:24 |
Można by było jeszcze powrzucać atrakcyjne informacje to VIP Zone. I otwórzmy ten bazarek na zasadach Wodnika, jak będę mógł w jakiś sposób pomóc to pomogę.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 września 2010, o 18:28 ] Kamilloi'a nie masz w kraju. ![]() |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 18:45 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: A więc możemy o tym rozmawiać, ale w tamtych tematach. Właśnie nie bardzo, bo tam wszyscy widzę że chcą jak najtaniej, a najlepiej za darmo. Nie o to chodzi. Tu jest temat o sponsoringu i tu o tym dyskutujemy, bo gadżety mają być jego formą. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 września 2010, o 18:40 ] Sponsoring to wpłata bez większej nagrody w zamian, ewentualnie za niematerialne przywileje. A zakupy gadżetów i płynące z tego "procenta dotacyjne", to kwestia do omówienia i zrealizowania w organizacyjnie inny sposób, więc by nie mieszać obu spraw, mamy: http://nokiahacking.pl/gadzety-nokia-hacking-pl-vt9795.htm. [ Dodano: 13 wrz 2010, o 18:45 ] Quote: Sponsoring to wpłata bez większej nagrody w zamian Taki kubek nie jest jakąś większą nagrodą ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 września 2010, o 19:32 ] Ale materialna. |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 19:44 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Załóżmy że mamy ten "sklepik" ale niech tam będą tylko rzeczy elektroniczne tzn internetowe.
Załóżmy Wodnik dostał warna za spam, i w takim sklepiku znalazł opcję skasuj ostrzeżenie które kosztuje 1k rep Gdy wykupi te repki konto jego jest oczyszczone z ostrzeżeń, ale ma także -1k rep. |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 19:50 |
Adam, to może być, ale taki sklepik z gadżetami oddzielnie może powstać a nawet powinien, by forum nie stało w miejscu.
|
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 20:35 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale kto to napisze?
![]() |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 20:57 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Kont RS nie mamy, ale pomożemy ściągnąć. Co do kont i sorki , że cytuje z samego początku , ale mógłbym pomóc jeśli administracja się zgodzi. wiem że to nielegalne ale mam spore doświadczenie w hakowaniu kont.... ![]() ![]() Można by je dawać sponsorom oraz zasłużonym użytkownikom. Co Wy na to? [ Komentarz dodany przez: ryba: 13 września 2010, o 21:02 ] Forum nie będzie wspierać żadnych nielegalnych akcji. |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 20:59 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie,nie,nie! To jest żałosne. Jakieś dziecko wpłaci 10 zł i ma super przywileje???
A co do moderatorów i innych ,na pewno musieli się napracować żeby dostać rangę. A może od razu dajcie admina im co?? ![]() Myślę że mail z końcówką nokiahacking.pl będzie najlepszy. Siwiak,nie zgodzą się ![]() |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 21:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Remix wrote: Nie,nie,nie! To jest żałosne. Jakieś dziecko wpłaci 10 zł i ma super przywileje??? tak bo gdyby nie kasa to byśmy siedzieli teraz na yoyo na czystym phpbb3 ![]() |
![]() |
![]() |
13 Sep 2010, o 23:11 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Administrator dw sam napisał skrypt tych diamentów.
![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
14 Sep 2010, o 06:48 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Remix wrote: Myślę że mail z końcówką nokiahacking.pl będzie najlepszy. A ja myślę zupełnie inaczej niż ty. To bedzie dosyć kłopotliwe. Ja mam 3 skrzynki pocztowe, a korzystam z dwóch (wp/gmail). Jeżeli miałbym dostać jeszcze skrzynkę to ja dziękuję ![]() Moje były 2 propozycje: PW (pomysł przyjęty) i ten REPsklep (nad którym się głowimy) |
![]() |
![]() |
14 Sep 2010, o 07:01 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tak propo sponsora, to ja osobiście nie wpłaciłem żeby mieć tą rangę, ale bardziej dlatego żeby wspomóc forum, przywileje były u mnie na drugim miejscu.
|
![]() |
![]() |
14 Sep 2010, o 14:26 |
adrian219 wrote: Administrator dw sam napisał skrypt tych diamentów nic nie trzeba pisać, sponsor napisze PW do admina i będzie. adrian219 wrote: Ale macie zapał, ale co z tego? Sklep? Czy to na najmniejszy sens? Każdy użytkownik kupiłby takie coś? A czy każdy wpłaci za nic pieniądze na NH jak wymyślisz coś lepszego?? [ Dodano: 14 wrz 2010, o 14:23 ] adrian219 wrote: Takie coś poziom być sprzedawane w malutkich ilościach poprze allegro lub w konkursach. o to chodzi, na NH (może) będzie sklep z linkami do allegro aukcje będziemy dodawać jak uzbiera się jakaś liczba chętnych). adrian219 wrote: Wtedy taka rzecz zyska na wartości. rzecz musi mieć wartość a nie zdobyć ją po sprzedaży. adrian219 wrote: Jeśli chodzi o nas, lepiej zacznijmy się zajmować tym do czego zostało stworzone to forum, bo upadniemy jak pasjagsm. Brak na reverse engineerów. [ Dodano: 14 wrz 2010, o 14:26 ] adam wrote: A ja myślę zupełnie inaczej niż ty. To bedzie dosyć kłopotliwe. Ja mam 3 skrzynki pocztowe, a korzystam z dwóch (wp/gmail). Jeżeli miałbym dostać jeszcze skrzynkę to ja dziękuję Ja mam jedną skrzynkę, myślałem, że w takim wypadku mógłbym do niej dodaj alias NH. adam wrote: i ten REPsklep (nad którym się głowimy) ja pisałem wcześniej, nie musi być automatyczny, może być PW (chyba, że pawelooss ma ochotę takie coś zrobić to co innego ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 4 of 5 [ 75 posts ] Previous topic | Next topic |
|