No wreszcie Android 1.5 wgrany na avile podobnież działa bardzo dobrze i nic sie nie tnie . I niedługo będzie to udostępnione do ściągnięcie już 90% . Uwaga to nie żadna nakładka graficzna to Android nawet gry z andro będą chodzić ale tylko wersja 1.5 .
Jak dadzą linka to . Jako pierwszy przetestuje . Chociaż tester mówił że na jego avili ładnie chodzi bez zacinania się ale jak weźmie więcej widgetów niż 4 wyciągnie na pulpit to przycina
ale mi nowość... dawno były słuchy że próbują uruchomić... szkoda tylko że avilla ma o wiele za mało ramu na coś lepszego i będzie jedynie z kiepską płynnością działać 1.5... jak dorówna prędkości huawei u8500 to będzie sukces...
może jakieś wideo jest z tego jak działa ten android na Samsungu Avilli ?
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
heh ale i tak ta awilka będzie muliła na androidzie bo procesor ma słaby aparatu nie polepszy ni nic bo avilka nawet dual toucha nie ma
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Android wgrany podobnież nic nie muli jak sie normalnie używa , wszystko ładnie chodzi , aczkolwiek nie można tych wigetów więcej niż 5 wystawić na pulpit bo będzie z deka przycinało . Prawdopodobnie android będzie wydany 30 października .