by Marika22 » 13 Dec 2014, o 12:11
Witam Może zacznę po kolei. Mam Super Su, Root Explorer v3.1.8.apk. Pobrałam tę paczkę NokiaX_Gapps_KashaMalaga_28.02.2014 i wypakowałam ( Na komputerze). Teraz nie bardzo jednak wiem gdzie jest /system/app bo tam o ile rozumiem mam skopiować te wypakowane pliki teraz kolejne pytanie tych plików jest aż 23 a może tylko?

Czy mam je kolejno instalować ?? Kolejna sprawa pobrałam również: NokiaX_SomeGoogleApps i tutaj kolejny problem to też ma być skopiowane do system/app ?? Teraz pytanie czy wszystko mam tam skopiować czy tylko jeden plik czytałam że tylko i obojętnie który nie jestem jednak tego pewna dlatego pytam Was by znowu nie stawiać telefonu .
Jeżeli mogłabym poprosić o taka instrukcję możliwie jasną typu otwierasz to wgrywasz tamto:) BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA.
Pozdrawiam.
Mogłam napisać troszkę nie zrozumiale myślę jednak że dla Was ekspertów nie będzie to problem w zrozumieniu.
[ Dodano: 12 gru 2014, o 17:27 ]Udało się

Jednak jest problem nie mogę przenieść do system/app Hangouts.apk oraz GoogleTTS.apk. Co prawda mam już Androida, sklep Play itd jednak nie wiem czy może tak zostać. Nie jestem pewna również czy nie pomyliłam kolejności tzn najpierw przeniosłam NokiaX_SomeGoogleApps a później dopiero ten drugi plik. Czy ta kolejność jest ważna?
P.S telefon troszkę się "długo uruchamia czy tak ma być??
W tej chwili powstał jeszcze jeden problem. Zrobiłam aktualizację systemu i telefon uruchamia się tylko do momentu napisu Nokia jak można go uratować ?