To wygląda prawie tak samo jak...
![;] ;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)

ZiomalMarcin wrote:A mnie bardzo martwi to co przedstawił Donek w expose. ;| Obstawiam 3 warianty dla naszego kraju:
a) Zbierze się pół kraju i rozwali rząd - czyli "Arabska Wiosna" w Polsce.
b) Kraj wykrwawi się jak Lawrence w filmie Piła - skończymy jak Grecja.
c) Znajdzie się ktoś kto ruszy ten obecny szajs do przodu i będzie dobrze.
krw1994 wrote:wiele ludzi zakłada , że to właśnie przyszły rok jest punktem zwrotnym Polskiej Gospodarki.
Ryan wrote:Po co nam 460 posłów + senat jak może dwa razy do roku albo i rzadziej wszyscy są na sali,czasami to są czytania do pustej sali<lol99999>
Ryan wrote:Wyobrażacie Sobie 67 letnią nauczycielkę w szkole?przygłuchą o lasce ? ludzie są już mocno schorowani w tym wieku a Tusk chce żeby pracowali do 67 roku życia
Mati91 wrote:Po co jest ZUS ja się pytam?
Mati91 wrote:Moim zdaniem kasę choć w połowie powinno oddawać się osobie do tego uprawnionej, np. żonie itp.
Mati91 wrote:Ale nie wiek emerytalny trzeba przedłużyć, żeby z Polaczków zdzierać kasę!
Mati91 wrote:Żeby nasz dług publiczny spłacać!!!
Mati91 wrote:Bo Kaczyński jest jaki jest, ale na pewno aż tak by nie zdzierał od nas kasy...
Mati91 wrote:Patrze ostatnio na wiadomości a tam info- podatek VAT w przyszłym roku 24%...
Ryan wrote:dać im emerytury coś w ten deseń
Ryan wrote:PIS może by coś zyskał ale pod warunkiem gdyby Jarek nie był prezesem
Ryan wrote:Paweł dlatego mówię i podobają mi się słowa Palikota do Tuska że jak chce oszczędzać to niech zacznie od Siebie
Ryan wrote:dlatego uważam obciąć o 50% pensję posłom i senatorom
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests