yhherror,
born2die, spokój bo oboje się nie znacie
certyfikaty-co-to-takiego-co-z-tym-zrobic-vt15652.htm poczytajcie sobie...
lokerextra wrote:Mam mały problem z certyfikatami pisze błąd certyfikatu na telefonie lub karcie pamięci co mam dalej zrobić nie mam pojęcia pomóżcie mi proszę
Jeśli umiesz obsługiwać phoenixa i nie straszna jest ci utrata danych z pamięci telefonu(aplikacje, gry, smsy, zdjęcia, dźwięki (karta pamięci i sim zostaje bez zmian)) to wgraj najnowszy, niebrandowany soft Phoenixem w trybie Refurbish. Wtedy wrócą certyfikaty fabryczne i zaczną działać te aplikacje.
Jeśli boisz się phoenixa to zostaje ci wgranie certyfikatów od 3110c które są na forum - krok eyzykowny, znaczna różnica oprogramowań więc może się nie powieść i będziesz musiał użyć phoenixa.
Trzecim rozwiązaniem, najmniej ryzykownym jest używanie niecertyfikowanych aplikacji. Nie będziesz mógł wyłączyć pytań o dostęp do plików, internetu, smsów ale za to będzie działać normalnie aplikacja i nie będzie kombinowania.
Zwykle wersje niecertyfikowane są do pobrania na tej samej stronie gdzie wersje ceryfikowane, mają wtedy dopisek Bez Certyfikatu albo coś w tym stylu