Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
phoenixem nie próbowałem , bo gdzieś na forum pisało ze wgrywanie nizszej wersji oprogramowania = uwalenie telefonu /??? czy to prawda?... cyt "DZIAŁA TYLKO NA TELEFONACH SL1 I SL2 - W TELEFONACH SL3 DOWNGRADE W 99% PRZYPADKACH SKUTKUJE UWALENIEM TELEFONU - RATUNEK TYLKO PRZELICZENIE ASK->RPL!"
Last edited by helmutkol on 7 Jul 2012, o 11:38, edited 1 time in total.
No tak, ale dlaczego chcesz wgrać starszy soft? Jeśli starsze mogą być brandowane, a najnowsze nie muszą, gdy operatorzy jeszcze nie zdążyliby swych śmieci wypuścić.
ha ha moj produkt code to 0587802.... po wgraniu prze nokia software update mam polski jezyk ale soft 13.21 jak mniemam ten 0587802: RM-470 6700c EURO-C T-MOBILE DE STEEL... najnowszy nie brandowany to 0571142: Euro_B, PL+HU, Latin,Chrome ,13.10 przez phinixa nie moge wgrac bo mi uwali komórke .... a z jafa mi wyskakuje jak prubuje niebrandowanego wgrac "Error reading phone init data..."... gdy zmieniam progukt code na 0571142 w phinksie lub NSS powraca mi spowrotem na 0587802- czyli brandowany ery