![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 34 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Cześć ćpuny! |
---|
![]() |
24 Aug 2012, o 12:14 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie to kolejny bezsensowny temat stworzony po to, żeby kogoś shejtować i kłócić się. Jaki jest tego sens? Bo nie widzę...
|
Last post |
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 12:15 |
mc9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lubię hejting.
|
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 12:30 |
Wiecie,że ganja powoduje bezpłodność?
|
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 12:43 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już tyle osób wklejało głupie obrazki..
![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 13:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@up:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ;_; ![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 21:18 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedyna zaletą legalizacji byłby brak agresji.widzieliście już zapewne nie raz jakiegoś gościa pijanego który jest agresywny a zjaranego agresywnego jeszcze w życiu nie spotkałem
![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 21:29 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Adaś przeciwko? Ja też przeciwko. Więcej problemów z tym będzie jak korzyści. |
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 21:35 |
Kto chce, to i dziś już ma. Tylko niepotrzebnie kasę się marnuje. A mafie rosną w siłę, bo to ich główne źródło dochodu.
|
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 22:07 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201 wrote: zjaranego agresywnego jeszcze w życiu nie spotkałem a ja miałem już taką wątpliwą przyjemność. Niestety osobiście znam gościa, na którego ''marychuanina'' nie działa jak to ćpuny opisują że odlot, chilout, pozytywne nastawienie i kosmos w doopie. Włącza się agresor i lepiej typowi zejść z oczu. Pewnie tak jak alko, nie dziala tak samo na wszystkich, co nie zmienia faktu że jestem za tym żeby nie legalizowali tego ścierwa. A handlujących powinni pałować i do łagru ![]() [ Dodano: 24 sie 2012, o 22:07 ] a w lecznicze właściwości za chooj nie uwierze ![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2012, o 22:10 |
Nono, widzę ładnych mamy tutaj stalinistów.
![]() Ja wychodzę z dwóch prostych zasad: „Żyj i daj żyć innym.” „Nie zgadzam się z tym co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć.” ![]() |
![]() |
![]() |
25 Aug 2012, o 00:33 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem za tym żeby legalizować wszystko. Co głupszy zaćpa się na śmierć i jednego debila mniej wtedy
|
![]() |
![]() |
25 Aug 2012, o 02:09 |
Ciekawe,co powiecie jak wasze nastoletnie dziecko będzie zćpane cały czas.Pozdrawiam! PS.Lepiej jarać szlugi i mieć raka płuc i zdrowo w bani,niż marychułane i być bezpłodnym;wiecznie na haju.
|
![]() |
![]() |
25 Aug 2012, o 06:17 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mc9, nie chcesz zobaczyć stanu zdrowia mojego dziadka po 65 latach palenia papierosów, naprawdę nie chcesz palić ani fajkę ani jointów. Mój kumpel też raz zapalił marysię i nieźle go wtedy popi******o
[ Dodano: So, 25 sie 2012, 06:16 ] I nie sądzę abyś miał od palenia fajkę zdrowo w bani. |
![]() |
![]() |
25 Aug 2012, o 11:14 |
mc9 wrote: Ciekawe,co powiecie jak wasze nastoletnie dziecko będzie zćpane cały czas. Też tak kiedyś myślałem, ale w trakcie dyskusji sprzed dwóch lat pod naporem argumentów zmieniłem osąd w tej sprawie: >> wspona-akcja-zmiana-prawa-odnosnie-marihuany-dekryminalizacja-vt10730-30.htm#p378395 mc9 wrote: PS.Lepiej jarać szlugi i mieć raka płuc i zdrowo w bani,niż marychułane i być bezpłodnym;wiecznie na haju. Myślę, że jak aktywiści na rzecz depenalizacji podchodzą do tego zwykle zbyt hurraoptymistycznie, tak Ty demonizujesz. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Aug 2012, o 11:24 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jencuś97 wrote: I nie sądzę abyś miał od palenia fajkę zdrowo w bani. "Nie wiem jak jest po papierosie ale się wypowiem" ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 34 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)