![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 30 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Czym się kierujesz kupując nowy telefon? |
---|
![]() |
21 Mar 2010, o 11:43 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przede wszystkim kieruje się tym na jakim systemie oparty jest telefon i jak szybko on działa. Do tego funkcjonalność i niska awaryjność jest też bardzo ważna. Na szcęście nie muszę zwracać dużej uwagi na cene telefonu mam pełny ich wybór.
|
Last post |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 12:18 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na podstawie Waszych opinii zrobiłem ankietę - można w niej wybrać maksymalnie pięć opcji. Serdecznie proszę o wypełnienie.
PS: jeśli uważanie że pominąłem coś ważnego, to proszę pisać w tym temacie - postaram się dodać. |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 20:05 |
*Razor* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.cena
2.model 3. klapka czy bez klapki ja wole bez klapki ![]() 4.Aparat |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 20:12 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale bez sensu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 20:25 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zaznaczyłem:
cena budowa dotykowy ekran wygoda i szybkość pisania wiadomości jakość robionych zdjęć A chciałbym jeszcze: jakość odtwarzania filmów, zdjęć, gier rozmiar i rozdzielczość ekranu wygląd zewnętrzny/kolor |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 20:27 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cenie sobie indywidualizm i ,,to coś'' więc duże znaczenie ma wygląd
![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 20:32 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamil_amil wrote: Ale bez sensu ja zaznaczyłem prawie wszystkie opcje a tu mi potem że 5opcji mogę zaznaczyć Właśnie dlatego dałem tylko pięć żeby nie wyszło że każdy zaznaczy wszystkie... Tu chodzi o to na co najbardziej (w pierwszej kolejności) zwracacie uwagę. Ja również mógłbym wybrać więcej niż pięć, tylko że te pozostałe są już mniej istotne. |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 22:46 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88 wrote: bo chyba nikt nie chciałbym chodzić z 3310 nawet jeśli miałaby aparat 12mpx i była bardzo głośna i szybka ? Czemo?? telefon legenda mój pierwszy fon pierwsza miłość =) Ja to jak kupowałem (a raczej brałem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 23:03 |
adammmos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja akurat nigdy nie mam upatrzonego modelu telefonu jaki chciałbym mieć, dlatego zawsze kieruję się ceną i stanem użytowania, nic więcej nie ma zbytniego wpływu na wybór telefonu, jednym słowem jak opyla się kupić komę to ją biorę.
|
![]() |
![]() |
13 Apr 2011, o 17:12 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja podczas kupowania nowego telefonu zwracam uwagę na:
-wygląd, -parametry, -głośność głośnika(ale bez przesady bo nie słucham muzyki na głośniku), -firma( tylko nokia i sony ericsson), -budowa (klasyczny,slider,klapka), -cena |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 11:46 |
xseejay91x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. cena
2. jakość wykonania 3. awaryjność 4. typ budowy 5. jakość odtwarzania muzyki 6. obecność systemu operacyjnego 7. możliwości modyfikacji oprogramowania 8. bateria |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 14:52 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon musi być tak za***isty jak ja!
|
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 14:55 |
Vavamuffin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 cena
2 jakość wykonania 3 stosunek cena/jakość 4 awaryjność 5 marka (Nokia, SE, HTC itd) 6 rozmiary i waga telefonu 7 wygląd zewnętrzny/kolor 8 budowa (klasyczny/slider/klapka) 9 obecność klawiatury QWERTY 10 szybkość i stabilność systemu 11 wygoda i szybkość pisania wiadomości 12 rozmiar i rozdzielczość ekranu 13 jakość robionych zdjęć 14 jakość/głośność odtwarzanego dźwięku 15 jakość odtwarzania filmów, zdjęć, gier 16 obecność klawiszy multimedialnych 17 obecność Wi-Fi, Bluetooth, IrDA, HSDPA 18 możliwość nawigacji GPS 19 duże możliwości konfiguracji telefonu 20 możliwość "tuningu"/modyfikacji software telefonu 21 ilość dostępnej pamięci wbudowanej 22 obecność slotu na karty pamięci 23 bateria 24 opinie innych użytkowników ![]() |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 14:57 |
Shimmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przede wszystkim cena, należę już do ludzi którzy muszą sami siebie utrzymać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 16:33 |
jugi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Cena
2. Marka (Sony Ericsson , HTC itd) 3. Dotykowy ekran 4. Obecność slotu na karty pamięci 5.Opinie innych użytkowników |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 30 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)