nemo333 wrote:Po trzecie, sieć dystrybucji zostanie prawdopodobnie rozszerzona w najbliższym czasie o punkty dystrybucji cyfrowego polsatu
Oczywiście po wkroczeniu UKE.
nemo333 wrote:Po czwarte, opłata kaucyjna jest po to żeby ludzie nie brali milionów simów "bo im się przyda" takto by każdy wziął sobie z 10 kart sim i korzystał z nich albo do śmieci wywalał... Jak muszą zapłacić to się kilka razy zastanowią czy mu potrzebne 3 karty czy jedna...
Skoro to darmowy internet to powinien być za darmo. Sprawę tą co opisałeś powyżej można inaczej rozwiązać (a nawet jest rozwiązana już teoretycznie), jedna karta sim=jedna umowa, jeden polak może zawrzeć tylko jedną umowę.
nemo333 wrote:Po piąte, zasięg nie jest wcale taki słaby, w sosnowcu nawet w moim domu jest zasięg a mam problemy tutaj z plusem, do tego mieszkam prawie na samym końcu Sosnowca, już przy granicy z Czeladzią i Będzinem.
Sorry, ale mieszkasz w największym skupisku ludzi w całej Polsce, to do czegoś zobowiązuje.
nemo333 wrote:Po szóste, koszty wcale nie są ukrywane, jest wyraźnie napisane tylko trzeba umieć czytać... A po zrezygnowaniu z neta i oddaniu karty SIM oddawane jest wpłacone 55zł
Koszty nie są ukrywane. To akurat wiadome. Jeśli w moim cytatach jest takie coś zawarte to moje niedopatrzenie.
nemo333 wrote:Po siódme, nikt wam nie karze z tego korzystać...
Dziwne. To tak samo jak ja powiem. Po co Ci baton, jak w domu masz obiad?