by MoD » 28 Nov 2010, o 14:17
jak by nie fakt że masz w potrzebach wi-fi to bym ci polecił 5230
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 listopada 2010, o 12:47 ]Jakby nie fakt, że post zupełnie nic nie wnosi, to bym go nie usuwał... BTW, co to się stało, że 13-letni user rybak ze zmodowaną 6500s nagle przestał pisać, a tu z niczego stał się aktywny nowy user o tych samych danych? [ Dodano: 28 lis 2010, o 12:52 ]nie mam pojęcia
Ale napewno to nie ja
.
A co do zmodowanej to z tego co widziałem to on ma inny mod wgrany
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 listopada 2010, o 12:56 ]No sorry, ale sprawdziłem teraz dokładnie w Panelu Admina i wasz zakres IP powtarza się trzykrotnie, więc to żaden przypadek. Żegnam.[ Dodano: 28 lis 2010, o 12:59 ]Ale ja mam odzielny komp.
Bo rybak to mój brat
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 listopada 2010, o 13:03 ]W to teraz nawet 13-latek nie uwierzy. Za kłamanie warnuję też konto podstawowe. Przykro mi, regulamin jest jasny dla wszystkich. Warny można było odpracować np. przez patche czy coś, ja jestem zawsze otwarty na propozycje, ale nie pozwalam na własnoręczne pranie własnych brudów. Porządek na forum musi być. Bye![ Dodano: 28 lis 2010, o 13:13 ]ale to jest ban stały czy czasowy ???
No dobra , dobra to ja zrobiłem multikonto tylko po to żeby mieć inną nazwą.
Niechciałem cię o prosić o ponowną zmianę bo byś nie zgodził bo już zmieniałem nazwę, a po 2 miałem 2 warny i dlatego też byś nie zmienił.
[ Dodano: 28 lis 2010, o 13:17 ]- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Zobacz sobie to. Rozumiesz już dlaczego chciałem zmienić sobię nazwę??
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 listopada 2010, o 13:19 ]Gdybyś grał fair i poczekał na wygaszenie warnów lub nawet lepiej - odrobił je, mógłbym zastanowić się na prośbą. Teraz dałeś mi powody, bym wcale nie musiał tego robić.