![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 1 of 7 [ 100 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
DrWeb: Hack dla wszystkich telefonów bez certyfikatu! Metoda z 13.09.2011. |
---|
![]() |
14 Sep 2011, o 08:21 |
Sebek76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia DrWeb AV Security Hole
Instrukcja:
|
Last post |
![]() |
![]() |
14 Sep 2011, o 16:10 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haha, kto by przypuszczał, że antywirusem można zhackować system.
![]() ![]() Przynajmniej teraz dość znacznie wzrośnie popularność tego Ruska. I w ogóle antywirusów na Symbiany. ![]() A może przez masowe instalacje DrWeb zapobiegnie się jakiejś nowej epidemii SMSBomberów? Kto wie? ![]() Mirror: |
![]() |
![]() |
14 Sep 2011, o 16:11 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A trzeba podpisać certyfikatem ?
|
![]() |
![]() |
14 Sep 2011, o 16:12 |
![]() |
![]() |
17 Sep 2011, o 23:01 |
budzykbboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potwierdzam działanie na C5-00 ( 071.005 ). Super patent i co najważniejsze, nie zajmuje duzo czasu
![]() |
![]() |
![]() |
18 Sep 2011, o 12:16 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko idealnie! Nie trzeba bawić się zmodyfikowanymi softami! Na E72 z najnowszym softem wszystko się udało
![]() |
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 13:19 |
deepower ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Chcę odblokować Nokię C7 wersja opr 12.004 w tej metodzie instaluję DrWeb6 i nie wiem co dalej wybieram język angielski i pyta mnie o No valid key file fround wciskam cancel i gdzie mam wejść i ustawić te opcje?? jestem przy punkcie 4 idę do opcji Quarantine i jest (no Data) w opcjach nie ma Select all i restore ? Cały folder z zawartością skopiowany na kartę pamięci QuarantineDriversLDD. Proszę o podpowiedź. Instaluję po tym Rompather i szczeka mi sys\bin\pather*.LDD Not Found!. Proszę o dokładniejsze wskazówki
|
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 14:01 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
instalujesz wszystko co z paczki czy to co znalazłeś w internecie?
|
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 14:23 |
deepower ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jadę z godnie z instrukcją z tej strony i całą paczką i nie mogę tego ruszyć Drweb i rompather zainstalowany Folder QuarantineDriversLDD wypakowany i wrzucony do private na kartę odpalam DrWeb i options Quarantine i nic na wyświetlaczu (no data)?. Stoję przy punkcie 4. ???
|
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 15:43 |
pelart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam podobny problem co kolega wyżej. otwierając kwarantannę widzę tylko napis no data
|
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 19:50 |
nie wiem co jest nie halo... może źle to rozpakowujecie? Folder Private który jest w archiwum QuarantineDriversLDD musi się xnaleźć w głównym katalogu karty pamięci... Będę miał dostęp do C5 to zobaczę czy na niej wszystko działa.
|
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 20:03 |
zrobiłem to nawet po formacie karty, program dr web nie znajduje plików. na pamięć telefonu też zgrywałem, problem leży właśnie w znalezieniu folderu.
|
Last edited by pelart on 20 Sep 2011, o 20:10, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 20:10 |
na karcie ten folder jest ukryty... jak go nie widzisz to znaczy że masz ukryte foldery wyłączone w windowsie.
Chyba że wrzuciłeś to na kartę i przez np x-plore chcesz rozpakować? tak niestety nie pójdzie ![]() |
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 20:12 |
spróbuje jutro format karty. włożę ją do telefonu, zobaczymy.
|
![]() |
![]() |
20 Sep 2011, o 20:36 |
nemo333 wrote: nie wiem co jest nie halo... może źle to rozpakowujecie? Folder Private który jest w archiwum QuarantineDriversLDD musi się xnaleźć w głównym katalogu karty pamięci... Będę miał dostęp do C5 to zobaczę czy na niej wszystko działa. Na C5 działa bez problemu sprawdzałem osobiście. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next Page 1 of 7 [ 100 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)