![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 13 [ 185 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Uwaga] Dyskusje dotyczące serii oficjalnych motywów NokiaHacking. |
---|
![]() |
2 Jul 2010, o 10:37 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć wszystkim. Postanowiłem wykonać oficjalny motyw naszego forum. Z powodu iż NokiaHacking jest wspólną społecznością, chciałbym zapytać was o opinie i propozycje jak taki motyw miałby wyglądać. Proponuję na tapetę dać logo zaprezentowane bodajże wczoraj jako logo NH na forumowe koszulki. Co wy na to? Dajcie propozycje i ewentualne grafiki, żeby motyw ten wyszedł naprawdę świetnie. Pozdrawiam, Agentix.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 lipca 2010, o 23:11 ] Taki temat już kiedyś był w tym dziale, jak dobrze pamiętam. Ale znaleźć nie umiem. ![]() To jak? Macie jakieś propozycje lub wskazówki? (Będzie mi łatwiej dopasować motyw do waszych upodobań.) |
Last edited by Agentix on 11 Jul 2010, o 17:19, edited 5 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 10:41 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 10:48 |
jesion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuje żeby w motywie naszego forum były ikony s40v6 ,gdyż takie widnieją na stronie głównej forum.
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 11:31 |
Takie też chcę dać. Przejrzyjcie proszę motywy i wybierzcie ewentualnie elementy graficzne (grafiki, ikony, tła) które by można wykorzystać. (oczywiście dam też wiele nowych, ale wybierzcie coś, żebym miał się na czym wzorować)
[ Dodano: 2 lip 2010, o 10:31 ] Jak myślicie, to logo z koszulek, mogłoby być na tapecie? Jeśli tak, to na jakim tle? (oryginalnie jest przezroczyste, ale gdybyśmy na świeżo takie ustawili, tło będzie po prostu białe, a tego chcę uniknąć. Myślę że może kolor taki jakie jest tło na NH.) PS.: Udało mi się załatwić z paweloossem, że jeśli motyw będzie udany, to zostanie umieszczony na stronie głównej w tym takim okienku z ogłoszeniami. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 11:46 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agentix, motyw ma być na s40, s60 3rd czy 5th edit? Nie napisałeś tego. Myślę,że można by było spróbować na bazie motywu nokia z 6tej edycji, tylko trzeba by było podmienić tło, tapetę, ikony i inne takie.
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 11:56 |
![]() [ Dodano: 2 lip 2010, o 11:56 ] O np. na podstawie tego, zrobiłoby się jakiś rekolor i podmieniło grafy... |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 12:04 |
Pomysły macie jak na razie dobre :p Myślę zrobić kilka wersji motywu w jednym temacie, a później wybierze się najlepszy.
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 12:07 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za, ponieważ motywu na v3 lub v5 na pewno bym nie używał, gdyż nie można tam dodać skórek odtwarzacza. Chyba, że zrobicie na każdą wersje.
[ Dodano: 2 lip 2010, o 12:07 ] Co do loga, to to z koszulek byłoby dobre. |
Last edited by Vipe on 2 Jul 2010, o 12:08, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 12:09 |
Ja mogę zrobić na v5 i v3 ale na v6 będzie problem bo nie mam odpowiedniego programu żeby zrobić...
![]() [ Dodano: 2 lip 2010, o 11:09 ] NTS obsługuje tematy na v3 i v5... |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 13:05 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale możesz tak jak Minac napisał- podmienić grafiki przez np. WinRara
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 13:19 |
RicoElectrico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carbide.ui obsługuje chyba v6 ale ostrzegam, to niezły bloat, zamula bardziej niż gg 10 (choć trudno w to uwierzyć)
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 13:21 |
Ok, to z którego motywu podmienić grafiki? I co z tym logiem? Bo od tego trzeba zacząć.
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 13:29 |
Motywem na 6tą edycję mogę zająć się sam , tylko zróbcie najpierw na piąta
[ Dodano: 2 lip 2010, o 12:29 ] Motywem na 6tą edycję mogę zająć się sam , tylko zróbcie najpierw na piąta |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 14:19 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agentix wrote: Jeśli tak, to na jakim tle? (oryginalnie jest przezroczyste, ale gdybyśmy na świeżo takie ustawili, tło będzie po prostu białe, a tego chcę uniknąć. Myślę że może kolor taki jakie jest tło na NH.) Pomysł OK, ale nie lepiej dać jakąś ładną tapetkę jako tło, najlepiej o niebieskiej kolorystyce? Chyba by było lepsze niż takie jednolite. (ale to tylko moje zdanie) Co do ikon to s40v6 będą idealne. One wszędzie ładnie wyglądają. PS: Można by było zrobić też motyw dla s60, ale będzie problem z tym żeby pasował do większej ilości telefonów... |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 02:08 |
Na razie zajmę się motywem na s40, później ewentualnie pomyśli się o s60.
[ Dodano: 5 lip 2010, o 01:08 ] Co myślicie na temat tego loga? Warto je dać na tapetę? Jeśli tak, to jakie tło proponujecie? (logo ma przezroczyste tło) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Next Page 1 of 13 [ 185 posts ] Previous topic | Next topic |
|